Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan CrueL_KinG Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba Sewgili GünLük Bu Gün Saat 14,30da Kalktım ve ardında kahvaltımı Hazırlayıp Yedim. Saat 15:00 - 15:45 arası ewde Oturdum ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() |
Merhaba Sewgili GünLük Bu Gün Saat 14,30da Kalktım ve ardında kahvaltımı Hazırlayıp Yedim. Saat 15:00 - 15:45 arası ewde Oturdum tw izledim daha sonra Saat 16:00da Ewden Cıktım BirazHawa ALMAK iÇİN çARŞIYA gİTTİM Ama Hawayı Cok Almısım Ardından Kendimi İnternet Kafede Buldum saat 17:15te ordaydım İnternnete bir baktımki kendimi o siteden o siteye atıyorum cok fazla beynim sulanmadan cıkıp İşyerine Gittim Çalişmaya 18:15te İşte ne yaptıklarımı Anlatırsam Burda Siz Okumaktan Bikarsınız Saat 22:00 İşten Cıktım We Tekrar İ,nternet Kafeye Geldim We Hala Burdayım... ewe Gittiğimde de Yemek yer yatarım... Hee Unutmadan iş Cıkısı 2tane Film ALDIM oNLARI iZLER Yatarım ..::SaygıLarımLa::.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| LiNCoLN ![]() Ruh Halim: |
ne güzel günmüş öle |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Son Bir Kaç Gün ![]() Ruh Halim: |
vay be gune bak ugurcuum boyle guzel gunlerde benıde al yanına |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| na/iyi ![]() Ruh Halim: |
saat 14.30 da kalkmak da ayrı bi maharet tabi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan CrueL_KinG Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba Sewgili GünLük Bu Gün Saat 14,30da Kalktım ve ardında kahvaltımı Hazırlayıp Yedim. Saat 15:00 - 15:45 arası ewde Oturdum ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |