Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgli bi o kadar da saygılı günlüğüm canum :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlük; bugün bize dersane yoktu aslında sınav vardı. sınıf değişiklği yapılcak yani gittim girdim sınıfa oturdum yanıma geldi bi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| yumuşak g ![]() | sevgli bi o kadar da saygılı günlüğüm canum :D
sevgili günlük; bugün bize dersane yoktu aslında sınav vardı. sınıf değişiklği yapılcak yani gittim girdim sınıfa oturdum yanıma geldi bi çocuk. sigara kokuyo zati ordan bi deli oldum sinir oldum.. !!! derken sınav başladı . 3 saat 15 dk bu boru deel sinir oldukça oluyom nie mi burnunu çekiyooo ayyyyy dönsem vursam bitane ağzının ortasına kimse bişey demez maksimum çocuk da bana vurur sonra kavga çıkar bişey olmaz yani neyse günlük sinir olduğumla kaldım ne çocuğu dövdüm ne çocuk sustu deli oldum evdeyim ben bu satırları yazarken o hala burun çekio biliyom off offfff baş baş günlükcüm |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| ...batdünyabat! ![]() |
![]() ![]() snfta bnm ynmda oturn cocuk da burnunu cekio blirm o sinr olma duygusnu ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| yumuşak g ![]() |
valla gidelkim berabe dvelim derim ben |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
ehuehuz melike demek zamanında bıze de cok sınır oldun da caktırmadın ![]() he bu arada unutmadan soylım (sankı cok bıse yazdımda ) konu icon un super +18 (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| yumuşak g ![]() |
bilal sen çok mu sümkürüyodun ki hatırlamıyom olum demk ki duymamışım![]() bak böle konuştuğuma ben de gzl burun çekerim gız merve nie kıyamıyon ![]() anlayalım burun çekenle aranda bişey mi var canum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() |
bende güsel burun çekerim ama nedense biri yanımda durmadan çekince sinir olurum ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| yumuşak g ![]() |
olunmayacak gibi değil ki çeken de bi abartıyo hünkürr şakırtt sesleri eşliğinde ağzına bi tane çakasın gelio gelmiyo mu ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
hyr sdce arkdsz(= |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| yumuşak g ![]() |
eheheheheheh ben bilmem artık arkadaş mısınız |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgli bi o kadar da saygılı günlüğüm canum :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlük; bugün bize dersane yoktu aslında sınav vardı. sınıf değişiklği yapılcak yani gittim girdim sınıfa oturdum yanıma geldi bi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |