Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgli günlük bölüm 2:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlük; bugün 29 ekim cumhuriyet bayramı snn de bayramın mübarek olsun canum günüm nasıl geçti sorusunu sonraya bırakmak isityom ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | sevgli günlük bölüm 2:D
sevgili günlük; bugün 29 ekim cumhuriyet bayramı snn de bayramın mübarek olsun canum günüm nasıl geçti sorusunu sonraya bırakmak isityom bugün.. neden mi ? çünküm yeter daaaa gızım az da sen anlat için doldu deşildin dinleye dinleye e hadi snn gnn nasıl geçti anlat hep ben hep ben nereye kadar dimi ama canum ... evet iki dk dır bekliyom yazmıon madem öle ben devam edyiom sen kaşındın evet günlükcüm bildin bugn yine sınav vardı?? bu sefer yanıma bi gız oturdu bu da öbürkünden daha bi enterasan sesli sesli soru çözdü çok ilgnç dimi sanki beraber çözüyoz gibi işlem hatası yapıon bacım diyecektim zor durdum.. neyse bu sağ cenahımdakiydi. bi de solu var bunun o teyzen,nde maşşallahı var hart hart sanki kağıt parçalıo az yavaş o bi sınav kağıdı canı yok hırs yaptıysan buyur ösym orda geç onların kafayı böle çitile diyecem ama anlayana tabi neyse bi gün daha geride kaldı çok şükür hala yaşıoz oh ![]() öptm canum selametle |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() |
naaparsın kader işte insanın başına nerde nasıl biri musallat olur bilemezsin dimi ama....ama iyi olmuş oh sana ![]() ![]() ![]() zuahahha |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
piss seni bak gelirsem ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() |
heeeee naaparsın söle bakem ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
sümkürüm sonra sinir olursun olmadı böyle deşercesine kağıdı çizerim vs vs vs .. işkence bol |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() |
bu kadar mı kıs bende bişe yapcan sanmıştım ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
hee sen hiç öss öğrencii olmadın galiba bunlar cinaet sebebi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() |
hade yaaaaaaaa ölemi kıs ![]() ![]() ![]() zuhahaha |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
eheheh valla öle lem |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() |
iyi iyi ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgli günlük bölüm 2:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlük; bugün 29 ekim cumhuriyet bayramı snn de bayramın mübarek olsun canum günüm nasıl geçti sorusunu sonraya bırakmak isityom ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |