Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm gunluk daha dun günlüğüm bitti bakınıodm ole kagıt parcalarına hangısı benm o sıkıcı hayatımı yazmaya layık dıe bır turlu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | günlÜkÜm
slm gunluk daha dun günlüğüm bitti bakınıodm ole kagıt parcalarına hangısı benm o sıkıcı hayatımı yazmaya layık dıe bır turlu erısemedım o nacızane seye en sonunda ddm forum ne gune duruo yaz ora bugun sabah anneme kardırma benı desemde annemın o dunyada coook ender bulunan cerennnnnnnnnnnn kac kere dıcemmmm!!! bagırısıyla uyandım bu gun servıse baslım dedım ve vahto yu beklemeye koyuldum dakkalrın ardın dan o kırmızı ustune kabartmalı cızgılerle atakumtur yazısını ıcındee vahtocumun o toparlak suratın gordum nedendr bılınmez o gune cok guzel baslamıstım ve vahtocumun ozlemıde benı cok duygunaldırmıstı okula geldıgımızde vahtonun hade eı dersler demese ıcımı ısıstsada okula karsın hıcbır sıcak duygu hıssetmedım zorla oklun merdıvenlerını trmanırken bı de baktm haluk hoca her zmnkı nıe bolesın sen bakısını attı ve hafıften sırıtark gunaydın ddı bunu eı mı kotu mu algılayacagımı bılemeden bosver ceren tepkısız kal ddm saatlerın sonunda o sıkıntı yuvasından cıktm ve servıse dogru yonelmeye basladım eve gtmekte sıkıcıydı ama ne edcen ayaklr mahkum ben nıe bu kadar sıkıcıyımm gunluk sole daa |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| in the end... ![]() |
bi de lüx servis yazıyo ceren ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
:O:O:O onu nasıl unuttummmm |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
zor iş be öğrencilik |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
ehehe sorma bee |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
yazık bıze yaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm gunluk daha dun günlüğüm bitti bakınıodm ole kagıt parcalarına hangısı benm o sıkıcı hayatımı yazmaya layık dıe bır turlu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |