Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan Asil Daily News... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Can dostum güzel günlük.. bugün okul 5 dersti. 5 dersten sonra yaratıcı yazarlık klubü ve seminer vardı. ben klube girdim ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| Sonsuza.. ![]() Blog Başlıkları: 5 | Asil Daily News...
Can dostum güzel günlük.. bugün okul 5 dersti. 5 dersten sonra yaratıcı yazarlık klubü ve seminer vardı. ben klube girdim fakat seminerden yana bi hal almadım. yaratıcı yazarlığa da başkan olduum için girdim. teyze gaza getirdi. bu arada yaratıcı yazarlık öğretmeni teyzem olur ben de başkan oldum gazı alınca iyi halt yedim ![]() seminere gireceğime arkadaşlarımla beraber okulun arkasında biraz takıldık, daha sonra pc odası bana ait olduu için oraya gittik. okulun nadir q klavyeli bilgisayarlarından olan ve sadece görevlilerin otuduu pc ye oturdum aslında görevliler oturuyo ama bizim okulda önüne gelen oturabilio o arada bi kaç mesaj attım canım FORUMOJEN ime sonra ordan da çıktı. seminerden sonra ki fransızca etütüne girmedim. yine arkadaşlarla oturduk ama bu seferki farklıydı. kız olunca işler deişiyo arkla konusurken farkına varmadım ama yere oturduum dan bi taraflarım dondu. eve nasıl geldiğimin farkına bile varmadım. su anda sıcacık koltuumda oturuyor ve FORUMOJEN i kasıyorum ![]() hade sana iyi geceler canım benim. öptüm seni yanaklarından ![]() |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| asilturk Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | The JusT (23-11-2007) |
| | #2 (permalink) |
| doğmadım büyüdüm.. ![]() |
teyze gaza getirdi. bu arada yaratıcı yazarlık öğretmeni teyzem olur ben de başkan oldum gazı alınca iyi halt yedim ![]() ![]() ![]() harikasın yaa gaz iyidir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Sonsuza.. ![]() Blog Başlıkları: 5 |
biliyorum ![]() ![]() gaz iyidir de bi yere kadar ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| - Yardımcı Admin - ![]() |
hehe güzel olmş asil |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| doğmadım büyüdüm.. ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan Asil Daily News... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Can dostum güzel günlük.. bugün okul 5 dersti. 5 dersten sonra yaratıcı yazarlık klubü ve seminer vardı. ben klube girdim ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |