Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm 2(22 kaSım ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>merhaba!!! (öncelikle belirtmek istiyorum adminlere ceren gıt baska ısın mı yok pc de gunluk tutuon her gun fln gıbı sıkayetlerınız ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: | günlÜkÜm 2(22 kaSım )
merhaba!!! (öncelikle belirtmek istiyorum adminlere ceren gıt baska ısın mı yok pc de gunluk tutuon her gun fln gıbı sıkayetlerınız olcaksa hemen bıldırın ) sabah kalktım yıne annemin sesiyle ılk ıkı ders boş anne sal benı az da desemde olmazz ddı böylece güne gözlerimi açtım. Nedendir bilinmez (:o)artık okula kısmen mutlu gıdıyorum . sabah vahtocumu assagıda deılde yukarda beklım dedım bunun acısını cektım dıyafondan bır ses ın kız assagıya :s sasırıo ınsan tabıı nese servıste sarkılar muzıkler okuldayım 2 ders boz ne edcem bare din yazılısına calısım ddm ve calısmaya basladım faruk hocayı 4 gözle beklerken bırden hıc bıse bılmedıgımı anladım ve kagıdı yaladım yuttum 2 tane 45 dakka artu bı 15 dk nın sonunda 3. derse cıktım sedat hocanın o eylencelı kahve renklı humuslu toprakları cok rahatlatıcı etkı yaptı ve 4. ders dil anlatım yazılısına grdım . fena deıldı ordan brdan 90 aldım ![]() 5 . ders rehberlıktı offf kadın olmayan pısıkolojımı bozduuu vee En kORkTUGUM an OLan DİN yazılısına geldımm...... hoca asilce ıcerı grdı ..... serpıl kagıtları yavasca dagıttı..... kagıtlar dagıtıldıktan sonra baslayabılırsınız Allah yardımcınız olsun sesi yükseldi ıste o an ıkıncı soruyu gordum ve sevındım cunku tek bıldıgım soruydu .... nese hocaya 2 3 soru sordum sonunda cevabını soledı bende rahatladım :d ......dakkalar bırbırını hızla kovaladı ve onu da atlattık .(çok Şükür) okul bıttı rahatladım derken dershanede etut oldugu aklıma geldı ve ona gıttım pek yararı dokunmasada yınede eıy dı ve gun bıttı netteyım zamanı gecırıom pofff nagada sıkıcı yaa |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| ORj.iN@L ![]() Ruh Halim: |
ya Arkadasım benm hattime deil de üşenmıon mu hergun yazmaya ?????? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: |
valla bence sorun yok çünkü bende esince yazıom buraya varsa bi problem sanırım yetkililer ulaşır |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: |
adı ustunde be gunluk yazacak dabı (: buraya yazdıgınız gunler ilrki senelerde size mail olarak gelebilir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: |
günlükkk aldımm daha yazmıcammmm ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: |
olsun be burayada yaz ara sıra sanal gunluk un olsun (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
heheh nie ki yaa bnm de günlüğüm var ama ben buraya da yazıom |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm 2(22 kaSım ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>merhaba!!! (öncelikle belirtmek istiyorum adminlere ceren gıt baska ısın mı yok pc de gunluk tutuon her gun fln gıbı sıkayetlerınız ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |