.ılılı. ForumOjen .ılılı.

günlÜkÜm (17 ArAlıK )

Benim Sayfam Katagorisinde ve  ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan  günlÜkÜm (17 ArAlıK ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slmmmm günlük... cok mal bı gundu günlük. nası baslasam o ıgrenclıklerı anlatmay abılemıyorm. bu arada bu forumada cok kırıldım .bir ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > ForumOjen Özel > Benim Sayfam > ForumOjen Günlük

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Tags: ,

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 17-12-2007, 06:01 PM   #1 (permalink)
Kıdemli Üye

__cEnqA__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 271
İsim: zozzorilloo !!!
Konuları: 89
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 46
Aldığı Teşekkür: 45
Rep Puanı: 385
__cEnqA__ is just really nice__cEnqA__ is just really nice__cEnqA__ is just really nice__cEnqA__ is just really nice
Tükkandaki Parası: 8.917,15
Bankada: 0,00
Toplam Parası: 8.917,15
TFL Gönder
günlÜkÜm (17 ArAlıK )

slmmmm günlük...
cok mal bı gundu günlük. nası baslasam o ıgrenclıklerı anlatmay abılemıyorm.
bu arada bu forumada cok kırıldım .bir Allahn kulu da dgm gunumu kutlamadı 6 gun onceydı
nese umrumda deıl artık .gunluk aldım yazmam demıstım ya yalan oldu o hıkaye hıc kımse ssn yerını tutmuo .oyy gunlkuk bu gun ıstemeden de olsa her sabah yaptıım gııb kalktım gyndm servısı beklemeye ındm vahto kabartmalı yazılı lüx servısıyle bnı aldı gderken dınlemıs oldugumuz o jıletım olsada keesem bı yerlerımı dedırttıren parcalar yazılı sıtresıme engel oldu .eet bu gun kımya yazılımız var oyyff yenı gelen tıstıs .kolay dedıler ama o soruları gorunce bıtaraflarımdan yaslar geldı .o nu da takmadım o guzel serpılın enıstesı demokrası hocası hayatıma bır ılk kattı hayatımın en dusuk notunu aldım demokrasıden sülemek ıstemıorm .ah ölüm bitim derken kıyamadım kendıme olsun ddm bırılerı moral verır bana oda benı takmadı gercı .bızım sınıftan 2 3 ark hade studyoda baterı caldıram sana da sevn ddı gıttık ben baterının basına otrdum ama alayark cıktım cunku grultu bıle daha guzel gelıyordu bnm cıkardıgım sesten 8 mılyonum heba oldu o na her sey aksı gıbı vahtocumu kacrmım barı ona yetısım ddm yoldan karsıya gecerken arabanın onune atladım ama ezılmedım adam bana cok pis sövdü ama eve geldım gazoz aldım gazozu rakı edasıyla ıcerken anam geldı noldu ddı anne yaktı bnı salıh ddm o da ay bu mu uzuldugun bende bsıe oldu sndm ddı anne NE DION HAYATIMIN EN DUSUK NOTU ddm ama halen guluodu babam geldı soylemeye nıyetım yok su an son seste kulaklıktan muzık dınlıorm hıc bısı duymuorm (kulaklıgı cıkarsam bıle) oyyff ne edıcem ben zaten bska durumlarda karısık oyfh...!!!!

__cEnqA__ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 07:15 PM   #2 (permalink)
saçlı garının gızı

Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 49
İsim: Melike...
Konuları: 289
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 532
Aldığı Teşekkür: 205
Rep Puanı: 610
Disibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to all
Tükkandaki Parası: 6.488,55
Bankada: 56.973,70
Toplam Parası: 63.462,25
TFL Gönder

bütün forum ailesi adına özür diliyom canum doğum günün kutlu mutlu olsunn salla dersleri yaa bişey olmas düzeltirsin die küçümende olsa teslli etmek istiyom ve seni öpüyom

Disibani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2007, 08:07 PM   #3 (permalink)
Kıdemli Üye

Blog Başlıkları:
__cEnqA__ is just really nice__cEnqA__ is just really nice__cEnqA__ is just really nice__cEnqA__ is just really nice
TFL Gönder

saoll cok teskkr edrmmm

__cEnqA__ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2007, 01:41 PM   #4 (permalink)
saçlı garının gızı

Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 49
İsim: Melike...
Konuları: 289
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 532
Aldığı Teşekkür: 205
Rep Puanı: 610
Disibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to all
Tükkandaki Parası: 6.488,55
Bankada: 56.973,70
Toplam Parası: 63.462,25
TFL Gönder

önemsiz gülüm gabalığımıza ver

Disibani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2007, 04:40 PM   #5 (permalink)
Kıdemli Üye

Blog Başlıkları:
TFL Gönder

hade bagalım öle olsun

Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

günlÜkÜm (17 ArAlıK )

Benim Sayfam Katagorisinde ve  ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan  günlÜkÜm (17 ArAlıK ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slmmmm günlük... cok mal bı gundu günlük. nası baslasam o ıgrenclıklerı anlatmay abılemıyorm. bu arada bu forumada cok kırıldım .bir ...

Seçenekler
Stil