Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm (17 ArAlıK ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slmmmm günlük... cok mal bı gundu günlük. nası baslasam o ıgrenclıklerı anlatmay abılemıyorm. bu arada bu forumada cok kırıldım .bir ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | günlÜkÜm (17 ArAlıK )
slmmmm günlük... cok mal bı gundu günlük. nası baslasam o ıgrenclıklerı anlatmay abılemıyorm. bu arada bu forumada cok kırıldım .bir Allahn kulu da dgm gunumu kutlamadı 6 gun onceydı nese umrumda deıl artık .gunluk aldım yazmam demıstım ya yalan oldu o hıkaye hıc kımse ssn yerını tutmuo .oyy gunlkuk bu gun ıstemeden de olsa her sabah yaptıım gııb kalktım gyndm servısı beklemeye ındm vahto kabartmalı yazılı lüx servısıyle bnı aldı gderken dınlemıs oldugumuz o jıletım olsada keesem bı yerlerımı dedırttıren parcalar yazılı sıtresıme engel oldu .eet bu gun kımya yazılımız var oyyff yenı gelen tıstıs .kolay dedıler ama o soruları gorunce bıtaraflarımdan yaslar geldı .o nu da takmadım o guzel serpılın enıstesı demokrası hocası hayatıma bır ılk kattı hayatımın en dusuk notunu aldım demokrasıden ![]() sülemek ıstemıorm .ah ölüm bitim derken kıyamadım kendıme olsun ddm bırılerı moral verır bana oda benı takmadı gercı .bızım sınıftan 2 3 ark hade studyoda baterı caldıram sana da sevn ddı gıttık ben baterının basına otrdum ama alayark cıktım cunku grultu bıle daha guzel gelıyordu bnm cıkardıgım sesten 8 mılyonum heba oldu o na ![]() her sey aksı gıbı vahtocumu kacrmım barı ona yetısım ddm yoldan karsıya gecerken arabanın onune atladım ama ezılmedım adam bana cok pis sövdü ama eve geldım gazoz aldım gazozu rakı edasıyla ıcerken anam geldı noldu ddı anne yaktı bnı salıh ddm o da ay bu mu uzuldugun bende bsıe oldu sndm ddı anne NE DION HAYATIMIN EN DUSUK NOTU ddm ama halen guluodu babam geldı soylemeye nıyetım yok su an son seste kulaklıktan muzık dınlıorm hıc bısı duymuorm (kulaklıgı cıkarsam bıle) oyyff ne edıcem ben zaten bska durumlarda karısık oyfh...!!!! |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
bütün forum ailesi adına özür diliyom canum doğum günün kutlu mutlu olsunn salla dersleri yaa bişey olmas düzeltirsin die küçümende olsa teslli etmek istiyom ve seni öpüyom |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
saoll cok teskkr edrmmm ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
önemsiz gülüm gabalığımıza ver |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
hade bagalım öle olsun |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm (17 ArAlıK ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slmmmm günlük... cok mal bı gundu günlük. nası baslasam o ıgrenclıklerı anlatmay abılemıyorm. bu arada bu forumada cok kırıldım .bir ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |