Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm ((24 OcAk))''2008'' Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dear günlükk ..... nasılsın gunluk ayy gunlıkkk gun guzel basladı aslında okula gıdım ddm bugun son gunden bı oncekı gun ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: | günlÜkÜm ((24 OcAk))''2008''
dear günlükk ..... nasılsın gunluk ayy gunlıkkk gun guzel basladı aslında okula gıdım ddm bugun son gunden bı oncekı gun bılıon mu gıttım kzlar scrabıl aynayak ddıler oynadık hanı su kelıme oyunu yelkovan akrebı yada akrep yelkovanı kovaladı bı sekılde bnm zaman gectı oleye dogru ekıldıgımı frk ettm ddm gızım salla ya saolsun kucuk gız yetıstı dermanıma cınemaya gidek ddı gıdek barem ddm gıttık beyaz melek hüzünlendım cok ama bı sekılde kendıme gelmelıydım geldım de bu gun bıse daha frk ettım benım muzık lıstesı baya mallasmıs yaa habıre sloww hıc kafa dagıtck parca yok gercı bunu dıom ama su an arap sukru dınlıom ya kendımı astım gunlukk ben ve arap sukru ![]() kıyamet gıbı ve 15 gundur hastayım ya bı turlu gecmıooo nese gunluk yeter daaaa anaaa yaa oyfh......!!!Allah a emanet ol günlüküm |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| Aktif Üye ![]() |
haha naptın sen yha eziyet etme kendıne kanky |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: |
napcan hayat |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: |
eheheehheh arap şükrü ne be |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
abowwww bılmıyon muu cok ayıp yanıı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| Kıdemli Üye ![]() |
aslında herkess günnden bi kleime yassa i olur dimi ? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
bu benıum gunluk sayfam samet :O:O yazamassın ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan günlÜkÜm ((24 OcAk))''2008'' Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dear günlükk ..... nasılsın gunluk ayy gunlıkkk gun guzel basladı aslında okula gıdım ddm bugun son gunden bı oncekı gun ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |