Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgili günlük bölüm 4:):D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlüğüm; selamın aleyküm naber napıyon? benim canım sıkılıyor sanki şöle bi sohbet etsek sevaptır yaa ya ben napıyim nerelere ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
sevgili günlüğüm; selamın aleyküm naber napıyon? benim canım sıkılıyor sanki şöle bi sohbet etsek sevaptır yaa ya ben napıyim nerelere kaçayım ??????? sabah uyandım yine bi posta gürültüyleee lem yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :s20 :![]() ![]() ben böle komşuyu nese ![]() neyse uyandım annemin yapmış olduğu güzel mi güzel tostlarımı yidim karnım tok sırtım pek bi tek sıkıntım varr sanırım yılın ilk gribini olma aşamasındayım o yüzden annem boyna ballı su ıhlamur ada çayı ılık su vs vs vs böö geldi artık ![]() tabi bu kadar sıvı tüketimi olunca da haliyle tuvalete gitme ihitiyacım bi hayli artıyo böreklerim iflasın eşiğinde korkuyom ![]() eee işte böle komşularımı ve olmak üzere bulunduğum gribimi saymazsak hayat güzel sanki hafiften acıktım gibiii mutfağa mı gitsem ni yisem annem aşure yaptıydı ![]() yisem mi of ben gidim artık hiç keyfim de yok zati kolum budum uyuşuk nie bilmiyom hadi baş baş gülüm balum peteğem lem kendine iyi bak beni unutursan seni parçalarım paralarım bükerim cızarım ![]() niahahahaha hadin selametlen baş baş ablan melike |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
ayy yazukk ii bak kendıne melıke ablacım yaa sen bıze saglam lazımsınn ASUREE dagıtmak sevaptr bee bı kasede bızee beduua mı ettın bılmıorm 3 gundr hıc drmadan yemek yıyorumm kuzu ![]() obez olduumm asure gtr daaa ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
eheheh gel gülüm sana aşureler feda olsun |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgili günlük bölüm 4:):D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlüğüm; selamın aleyküm naber napıyon? benim canım sıkılıyor sanki şöle bi sohbet etsek sevaptır yaa ya ben napıyim nerelere ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |