Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgili günlük bölüm 5 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlük ; naber? ben mi hiç sorma kötüyüm biye mi belim ağrıyor niye mi bilmiyorum dememi bekleme sınava girdik ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
sevgili günlük ; naber? ben mi hiç sorma kötüyüm biye mi belim ağrıyor niye mi bilmiyorum dememi bekleme sınava girdik pazar günü kapı pencere ceryan ( cereyan bilmiyorum) yedim noldu sonra dün gece de anneme ina yaptım örtmedim üstümü eh tahmin et bakalım nolduğunu ölmediğime şükür bel mel iptal tabi tahmin edersin ki yine açım... olum yiyom doymuyorum nolcak bu işin sonu ya valla yakındır patlarım ben ya da beni kurban da kessinler anoooo valla afrika doyar yeminlen guzum balum bakma böyle yazdığıma yastayım hala anneeeeeeeeeeeee mahvettin benii annecüğümü çok seivyorum ya neyse nan günlük yeter laubali olduğun git işine naş! öperim gözlerinden ablan Melike |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 | Cevap: sevgili günlük bölüm 5
Bol Smileyli bir gun olmus ama var sende bişeyler anlamadım sanma konusuruz bir ara (:yakında Gunluklerınızı Bloglarınıza Yazarsınız (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | Cevap: sevgili günlük bölüm 5
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: sevgili günlük bölüm 5
sana birşey olmaz zaten |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | Cevap: sevgili günlük bölüm 5
olmaz dimi yani olmasa iyi olur hani |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan sevgili günlük bölüm 5 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili günlük ; naber? ben mi hiç sorma kötüyüm biye mi belim ağrıyor niye mi bilmiyorum dememi bekleme sınava girdik ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |