Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan canım günlük. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet canım şu an çok sıkıldım bari neler yaşadım bugün onları anlatayım sana aslında gayet sıradan bir gün...bayık...iğrenç...gayet isteksizce yataktan ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Sunshine ![]() | canım günlük.
evet canım şu an çok sıkıldım bari neler yaşadım bugün onları anlatayım sana aslında gayet sıradan bir gün...bayık...iğrenç...gayet isteksizce yataktan kalktım ve okul yoluna düştüm sabahın bir vakti neyse okula gittim falan öğle arasına kadar herşey iyiydi sonra benim çalışmalarım falan vardı onları atlattıktan sonra büşranın zoru ile yemek yedim böyle böyle oldu işte sonra çok sağolsunlar canımı sıktılar zaten bir isteğimde olsun ya harbi yeter artık ya isyan ediyorum off:s işte böylew rezalet bir gündü tek eğlendiğim kısım ingilizce dersinde hocanın şarkı söylediği an![]() acaip güldüm neyse günlük annem çağırıyor hadi öptüm seni ben şimdiden söyleyeyim sana gece üstünü açık bırakma tv karşısında uyuma sütünüde iç yat |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan canım günlük. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet canım şu an çok sıkıldım bari neler yaşadım bugün onları anlatayım sana aslında gayet sıradan bir gün...bayık...iğrenç...gayet isteksizce yataktan ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |