.ılılı. ForumOjen .ılılı.

canım günlük.

Benim Sayfam Katagorisinde ve  ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan  canım günlük. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet canım şu an çok sıkıldım bari neler yaşadım bugün onları anlatayım sana aslında gayet sıradan bir gün...bayık...iğrenç...gayet isteksizce yataktan ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > ForumOjen Özel > Benim Sayfam > ForumOjen Günlük

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Alt 07-03-2008, 06:21 PM   #1 (permalink)
Sunshine

GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 77
İsim: GuLsah
Konuları: 67
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 17
Aldığı Teşekkür: 23
Rep Puanı: 140
GuLsah will become famous soon enoughGuLsah will become famous soon enough
Tükkandaki Parası: 1.815,09
Bankada: 35.458,63
Toplam Parası: 37.273,72
TFL Gönder
canım günlük.

evet canım şu an çok sıkıldım bari neler yaşadım bugün onları anlatayım sana aslında gayet sıradan bir gün...bayık...iğrenç...gayet isteksizce yataktan kalktım ve okul yoluna düştüm sabahın bir vakti neyse okula gittim falan öğle arasına kadar herşey iyiydi sonra benim çalışmalarım falan vardı onları atlattıktan sonra büşranın zoru ile yemek yedimböyle böyle oldu işte sonra çok sağolsunlar canımı sıktılar zaten bir isteğimde olsun ya harbi yeter artık ya isyan ediyorum off:s işte böylew rezalet bir gündü tek eğlendiğim kısım ingilizce dersinde hocanın şarkı söylediği anacaip güldümneyse günlük annem çağırıyor hadi öptüm seni ben şimdiden söyleyeyim sana gece üstünü açık bırakma tv karşısında uyuma sütünüde iç yat

GuLsah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

canım günlük.

Benim Sayfam Katagorisinde ve  ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan  canım günlük. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet canım şu an çok sıkıldım bari neler yaşadım bugün onları anlatayım sana aslında gayet sıradan bir gün...bayık...iğrenç...gayet isteksizce yataktan ...

Seçenekler
Stil