Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan samwolf722_10 fenbeeeee Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benim bildiğim günlüğe geçmiş günlerden anılar yazılır ben de öle yapacam Hayatımda hiç günlük tutmadım ama(3. sınıfın 2 döneminde hoca ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| Kıdemli Üye ![]() | samwolf722_10 fenbeeeee
benim bildiğim günlüğe geçmiş günlerden anılar yazılır ben de öle yapacam Hayatımda hiç günlük tutmadım ama(3. sınıfın 2 döneminde hoca zoruyla oldu bikere )buraya bu dramatik günü yazacamgeçen salı aslında bugünün akıbetini belirleyen gün oldu ingilizce hocamız cuma son 2 dersin boş olacağını sınıfa duyurunca ben ve emre havalara uçacak kadar bağırdık bide böğürdük bize son dönemlerinde düşük yazılı notlarının ardından gelen en gzel haberdi vallaha o günden sonra cuma gününü 4 gözle bekliyordum ama hayat işte hiç beklediğimiz gibi geçmezki cuma gelene kadar 10 fen b sınıfı olarak bir çok acı haber aldıkk bunlardan biride sınıfımızın turnuvalardan elenmesiydi. biz elimizden geleni yapmıştık ama olmamıstı işte. hayat işte ne beklenirki!! rutin yaşam monoton hayat !! Konu samwolf722_mm tarafından (11-04-2008 Saat 05:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | |
| LiNCoLN ![]() Ruh Halim: | Cevap: samwolf722_10 fenbeeeee
samet hepsini anladım da Alıntı:
| |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: samwolf722_10 fenbeeeee
olm bisikletin arka tekerinde merkez göbek var ya onu kastettim baba ![]() eğer içine verirrse 90 ytl giriyoo ![]() ![]() gelde üzülme yaww |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan samwolf722_10 fenbeeeee Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benim bildiğim günlüğe geçmiş günlerden anılar yazılır ben de öle yapacam Hayatımda hiç günlük tutmadım ama(3. sınıfın 2 döneminde hoca ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |