Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan .. günLük .. ( bölüm 1 ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>selam degerli forum günlükcüğüm... nassın iyisndir inşallah valla bn bomba gibiyim hayatda ilk defa istanbula geldim .. ilklerimi senle paylaşıom ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: |
selam degerli forum günlükcüğüm... nassın iyisndir inşallah valla bn bomba gibiyim hayatda ilk defa istanbula geldim .. ilklerimi senle paylaşıom kıymetimi bil.. buralar cok sıcak yavv..yanıom smsun daha gzl.. sıcaklık bakımından ama manzarasına bişe diemem..harika yav köprü sahil yol fln harika da bide şu trafiği olmasa..yav 3o dklık yolu 2 saatte geldik iimi.. arabada patladım ya bunladım..neyseki artık burda pc başında forumuma girmekteyim cok mutluyum nan gnlük ![]() nse sanada i gnler bugnlük bu akdar yeter .. devam edicsm istanbul maceralarıma ![]() ![]() |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cvp: .. günLük .. ( bölüm 1 )
ilk defa mı gittin en doğru kararlardan biri istanbul harika mekanlardan biri ama işte kıymet bilen yok![]() tüm sülalem orda dyebilirim çok güz<el tadını çıkarmaya bak |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: .. günLük .. ( bölüm 1 )
evet hayatııım gez dolaş coşş |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
kesinlikle yerebatan sarnıcını özledim sanırım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: .. günLük .. ( bölüm 1 )
gezilcek yer ama kesinlikle yaşancak yer değil istanbul |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: .. günLük .. ( bölüm 1 )
alışıyosn bi zamandan sonra... kesinlikle yaşanabilir bi yer... ama işin sırrı paraaaaaaaaaaaaaaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
evet para ve iyi dostun anlaşabilceğin birileri oluncA çok rahat yaşanıyor alışıyorsun herşeye |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: | Cvp: .. günLük .. ( bölüm 1 )
yaa burda yaşanmaz yaa bi sahile iniyim dedim KAYBOLDUM ne biçim yerdir yaa.. ama 2. seferde buLdmm ![]() dedem polisi arıodu azdaha yav![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: .. günLük .. ( bölüm 1 )
ya 3 hafta kaldm ama cık....samsunu nası özledm anlatamam...başka burası bşka ben öle kalabalık yerlere gelemem |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: | Cvp: .. günLük .. ( bölüm 1 )
serpil aynı kafadanız.. gezilcek yerleri gzlde cok kafa şişirio bee..bn samsunu tbali özledim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan .. günLük .. ( bölüm 1 ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>selam degerli forum günlükcüğüm... nassın iyisndir inşallah valla bn bomba gibiyim hayatda ilk defa istanbula geldim .. ilklerimi senle paylaşıom ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |