Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan O.k.Y.a.N.u.S qünlüK Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eeeeet qünLük uzun zmn oLdu yazmayaLı neLer oLdu neLer yaaa ben bi esek saksı yaptım arkLara ameLiayt oLcam dedim küstüLr ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 (permalink) |
| ...batdünyabat! ![]() |
eeeeet qünLük uzun zmn oLdu yazmayaLı ![]() neLer oLdu neLer yaaa ben bi esek saksı yaptım arkLara ameLiayt oLcam dedim küstüLr baristik ama haLa tawir yapioLr yaww ![]() ![]() ![]() |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 (permalink) |
| senzafine ![]() |
mrwe ddim sana di mi şakayı o kadrr uzatma die ![]() ![]() ![]() ......bi kere olsun dnle daa lafımı ....ewde bn dnledimmm zırr zırr aalamanı![]() ......ohhh olsun ne diiiiimm .......ii affetmişler seni bu aradaa bilal bu seferr forumdan örenmedimmm olayı ![]() mrwe bana ewde demişti![]() ![]() ![]() ..........![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
güzel şakaymıs ama tavıra gerek yok (: tabi seda 1. olaydan sonra azarladın kızı şimdi mecbur once sana soyluo |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 (permalink) |
| senzafine ![]() |
sıkıosa sölemesin daaaa ![]() ![]() .....naparım ewde bilion mu![]() .........![]() ![]() bu kıs da kime çktiyse artıkk ...ailede de bölee iirenç espri anlayışı olan yokk !!![]() ![]() ((bn hariç ))...........![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 (permalink) |
katıLıorm bnce de tawır yapmaLrna hic qerek yok ama yaptıLr ama da yapmıoLr cok sükür cok sewiorm yaa canLrm bnm..... nese baciiiiiiiiiiiiii doru konusssssss ben sana anLatmıo muyum hersei ![]() eyyy qünLük wah qünLük konusma sinawinaaaaaa tam 11 qün kaLdi qayyyyyydiiiiiiiiiiiiiii Konu merve_sbl tarafından (31-05-2007 Saat 06:40 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 (permalink) |
| Sunshine ![]() |
konuşma sınavı noluo acaba bn cahil olduum için |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 (permalink) |
| senzafine ![]() |
yaaa sçma sapan bişi işteee ![]() ![]() boşwerr gülşh![]() mrwee...nerde anlatıon herşeyi yaaaa ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 (permalink) |
qüLsahcm su oLuo konusma sinawi bzm okuLn Lzmsz isLeri ya iste böLe 3 tane inqiLzce hocasinin karsisina qecion kutunun icinden bi konu secion da dorusu eLini ation kutuya hanqi konu qeLrse artk sansinaaaa snra iste sana 5 dk sözLük süresi werioLr sen konusmanda kuLLancaaan keLimeLri buLuonnn konusmani hazrLion snra sectiiin konuyu anLation takiLdiin yerde hocaLr sana soru soruo sen böLe böLe anLation bisiLr ama konuLr zor oLuo meseLa qecen yiL bi arkadasaaaa 'anaokuLu caqibdki cocukLrn qeLisimini qeLstrn oyunLri anLt' demzLr kaLms tabi öLe bzde kaLczzz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 (permalink) |
| senzafine ![]() |
bizz de öle kalcazz dion ama hala çalışmıon mrwe artıkkkk mrweden takdr teşkkür faln bklemiozz sınıfı geçsee yetr wallaaaa![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
seda anne gibisin valla ya ne kızıon çalışmıo diye |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan O.k.Y.a.N.u.S qünlüK Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eeeeet qünLük uzun zmn oLdu yazmayaLı neLer oLdu neLer yaaa ben bi esek saksı yaptım arkLara ameLiayt oLcam dedim küstüLr ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |