Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan O.k.Y.a.N.u.S qünlüK Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bqn skiLL dersinde kurtulus sawasini ing oLark anLattim öLdüm öLdüm diriLdim btn qün napcam nasi anLatcm die ama sonunda anLttm ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| ...batdünyabat! ![]() | O.k.Y.a.N.u.S qünlüK
bqn skiLL dersinde kurtulus sawasini ing oLark anLattim öLdüm öLdüm diriLdim btn qün napcam nasi anLatcm die ama sonunda anLttm w 90 aLdm cok mutLuyum !! bzn bu okuL((ssbL)) beni bunaLtasa da artk sewiom okuLumu yaww arkadsLrmi özeLLkLe birini |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) | |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
Alıntı:
ne guzel işte kurtulusumuzu ing olarak anlatmıssın belki ilerde lazım olur sana da (: +rep Günlük olusturan herkese admin rep i +15 verilir. | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
ne guzel işte kurtulusumuzu ing olarak anlatmıssın belki ilerde lazım olur sana da (: katılıyorum ........... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() |
yaa merfe açıkla işte canım nooljak sankii............. ![]() ![]() ![]() yazıosan söölicen hepsinii........söölemiiceksen buraya yazma canım biz çatlarız sooraa.....al bi defter ona yazz......![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| senzafine ![]() |
waaaaayyyy...bacımcmm...tbrklerr..!!! yalnızz bn senn notlarını forumdan öreniom yaaa ![]() ![]() ...bi d yüzüme sölesn ii olurdu yaa nse ...yaa mrwe sen bu ara aştın kndini yaaa![]() bu kadr inek olma...gözlerm yaşrdı..annem duyuncaa çk duygulncakk![]() bu arada açık açık yaz yaw nolcakk..nası olsa bzm foruma üye deil...nerden görcekk ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Moderator ![]() |
hakkaten bakk notu yeni dikkatimi çektii......merfee sen nası doksan aldın kızıııımmmmmmm...........tebrik ediorum seni bu üstün başarından dolaayııı....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| senzafine ![]() |
asudeee yaaa...gözlerim doldu...bakk bonckk bonckk akıo yaşlar gözmden ![]() ...bacımm yaaaa aştın kndini...çk tbrkk..!!! ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| Moderator ![]() |
tebrikler merfeeeeeee...bunu dershanedeki hocaya da söölemeslisin sedaa......bak kim daha çok aalıo mutluluktann![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
ya işte böyle birşey bu (: kardes kardesın ozelını forumojende ogrenıo |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Moderator ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benim Sayfam Katagorisinde ve ForumOjen Günlük Forumunda Bulunan O.k.Y.a.N.u.S qünlüK Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bqn skiLL dersinde kurtulus sawasini ing oLark anLattim öLdüm öLdüm diriLdim btn qün napcam nasi anLatcm die ama sonunda anLttm ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |