ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ForumOjen T-Shirtleri ....:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bill abi foruma bi knou açsak forumojen T-Shirtleri yapalım mı .alırmısınız die..çok çoğunluk çıkarsa...uygun bi fiyata bi yerde anlaşıp T-Shirt ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| - Yardımcı Admin - ![]() | ForumOjen T-Shirtleri ....:D
bill abi foruma bi knou açsak forumojen T-Shirtleri yapalım mı .alırmısınız die..çok çoğunluk çıkarsa...uygun bi fiyata bi yerde anlaşıp T-Shirt yaptıralım..nasıl ii olmaz mı |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
bencede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Freelance Design ![]() |
tam ben yazacaktım bu öneriyi aklıma gelmişti açmak için girdim buraya açmışlar bende cevap yazim bare tasarımdan anlayanlar da t-shirt tasarımları yaparlar |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
sermayeyi nereden bulacaz? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
ARkadaşlar Siz Destek Amaclı Forumda ki reklamlara her gun bırkere tıklayın İnş Sizden BirSey Talep Etmeden O reklam gelırlerı sızlere donecek bu tur seylerle |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Freelance Design ![]() |
bilal 1000 kişinin hepsine o reklamlarla ancak sakız alırsın .... 50*1000=50.000 Ytl |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
sametciim yazdıgın yazının ne kadar sacma oldugunu bılıyorsun dimi? bin üyemiz var diye binine de verme imkanımız yok tabi bir takım yarısma olsun baska bıse olsun duzenlenır sonucuna gore verılır.. maksat etkinlik olsun ![]() siz tıklamaya devam edin arkıdısler.. (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Blog Başlıkları: 1 |
gerçekten benim de aklıma gelmişti bu t-shirt olayı ama son zamanlarda giremiyordum. bence yaz bitimine kadar yapılırsa süper olur yazın da giyer hava atarız. bu arada bilal abi parayı takma sen. ben varım nasıl olsa :P . bir de öneri yazayım üye ismi ile yazsak önde forumojen.com arkada el yazısıyla üye adı. olursa süper olur. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
ozaman masraflı olur uye ısımlerını tahta kalemıyle bız sonradan yazarıs |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Blog Başlıkları: 1 |
ölede çalışma kağıdı gibi olur ama |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ForumOjen T-Shirtleri ....:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bill abi foruma bi knou açsak forumojen T-Shirtleri yapalım mı .alırmısınız die..çok çoğunluk çıkarsa...uygun bi fiyata bi yerde anlaşıp T-Shirt ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |