ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan olsun yine de buyuklerim bilir..... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bilal abi sen eğer senin modluğunu alıyorum diye bi söyleyip alsan daha iyi olmaz mıydı...böyle direk apar topar cok anormal ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
hıııh aferim öle büyüklerine saygılı ol bakeeem ![]() ![]() ![]() | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
| |
bence tarık haklı yani.biz ozanın da neler yaptıını bilioruz.sahte üyelikler açıp kendine rep verip banlandıını unutmadık. mod olanlarında site için çalışmaları illaki göz önüne alınıodur. bilal abi ozanı tanımıo.ama tarıı tanıo gidp hiç tanımadıı birini mod yapması abes kaçardı. bunun için site için çalışmk diyerek vakti uzatmıştı.ama ozan arkadaşımız bunu anlamadı ve bi anda coştu.anlayamadım doğrusu | ||
| | #4 | ||
| |
tarıq sen nerenin moduydun?? | ||
| | #5 | ||
| |
anketlerin mod uydum.ama beni üzen kimsenin itirazı yokken ozan ın cıkım da bu yazıyı yazmasıdır. | ||
| | #6 | |||
| |
Alıntı:
iyi ozamn herkes tanıdığını mod yapsın tamm....ben mod olursam abes kaçar zaten....herkes baka kalır ''ana ozan mod olmuş''diye....aaa dur ya ben de fatihi tanıyorum ama o admin değil derseniz o başka...neyse artık bende fatihin admin olmasını beklerim....keşke ayın üyeside seçilmeseydim hani hem abes kaçar hemde tanıdık değilim ya ondan..... Konu ozan_106 tarafından (09-08-2007 Saat 01:45 PM ) değiştirilmiştir.. | |||
| | #7 | ||
| |
bizim kastımız torpil değil bazı seyleri yapabileceğimize güvenmeleriydi.eğer sana güvenselerdi su an senide destekleyenler olurdu ama bi zamanlar heklenip snr yalvar yakar siteye dönen adamı kim destekler.sana bu kadar koycanı bilsem valla istemezdim. ben senin gibi makam mevki delisi değilim ozan 106. | ||
| | #8 | ||
| |
ne diye oldun ozamn makam mevki delisi değilsen... | ||
| | #9 | ||
| |
ben sadece bi bölüm yetkim olsun güzel seyler yapim diye istedim.ayrıca bu konuda burda kapansın ben sitenin huzurunu bozmak istemem ama seni bilemem | ||
| | #10 | ||
| |
arkadaşlar forumojen herkesin eğlenip güzel vakit geçireceği bi yer kimsenin bunun huzurunu bozmaya hakkı yok tarık ilk konuşman güzldi senden de böle bi incelik beklenirdi zaten kimsenin kırılıp huzursuz olmasına gerek yok çünkü buraya eğlenmeye güzel vakit geçirmeye geliyoruz ! | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan olsun yine de buyuklerim bilir..... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bilal abi sen eğer senin modluğunu alıyorum diye bi söyleyip alsan daha iyi olmaz mıydı...böyle direk apar topar cok anormal ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |