ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ikramiyeler verildi.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dikkat ederseniz min 1500 mesaj ya da 150 konu yazmısım yanı bunlardan herhangı bırı kurtarıyorsa kafi.. benım kurtarıyor bilal bana ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #22 | ||
| |
boş boş muhabbetler vardır..coğumuz görürüz bu mesajları bir an önce bunlar son verin..mesaj yerine ulaşır inşallahh.. örnek... -işte öle --ne öle? --nasıl ne öle-- haydee muhabbet gidior da gidiyorr..bunlar boş gereksiz muhabbetler diye düşünüyorum.. konu atıyorum araba resmi..ama konu nerden geliyorsa kızlarla ilgili muahbbete geliyorr neden..boş konuşmmaızdan olabilir mi?en kısa zamanda düzeltilmesi lazım.herkes kendine çeki düzen versin bunu yazıyorum çünkü harbii böööö ıyyy geldii yaa.üstteki muhabbete bakıyorumm Allah inandırsın yazasım gelmiyorr..sanırım biraz anlaşılmışımdır..teşekkürler. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
| |
newmoon gordun mu oyle muhabbet sil gitsin .. ben görünce sılıom bazen (: konu ile ilgili istediğiniz kadar konusun ama new in dedii gıbı raydan cıkmayalım please .. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
sncr 3 onu daha açsan yetecek kadar konu sahibi olacaksın zaten ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
la ne alakası var dikkat edelim dioz ben ondan mı bahsediom:::ne olursa olsun sen hala ordasın::: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
eeheheheh pazarlık yok mu dinizmizde pazarlık sünnettir bilal ![]() bilmem anlatabildim mi ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
|
ne pazarlığı kısım pazarlık mazarlık yok burası pazarmı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
yaa ben sayfaları karıştırmışım da ilk sayfada sanıp oraya uygun bişey yazmıştım espirinin yeri kaçtı yani nese sağlık olsun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
anladım ben senı melike (: ama biz diğer sunnetleri yapalımda pazarlık sunnetı kalsın (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
|
bak doğru demişsin bilal:: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ikramiyeler verildi.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dikkat ederseniz min 1500 mesaj ya da 150 konu yazmısım yanı bunlardan herhangı bırı kurtarıyorsa kafi.. benım kurtarıyor bilal bana ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |