ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Bilal Abi banı acarmısın Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bilal abi banı acmanı rica ediyorum ben sebepsiz yere banlandım sebep su pkk lıların askerlere yaptıgı slayt lar yüzünden banlandım ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
arkadasım PKK ya hepimiz ofkelıyız ama forum kuralları geregı kesınlıkle kufur yasak.. banın acıldı ama dıkkatlı olursan sevınırım.. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
bilal abi ama yetkim alınmış neden ben görevime yane vbulletin bölümünde modluguma devam etmek istiyorum su vb nin oranın modlugunu verde orayı dolduralım site cok tutulur abi biliosun bu zamanda herkes vb kullanıo onun için eklenti tema arıolar modlugu verde dolduram sitenın vb hit i artsın | ||
| | #4 | ||
| |
çalışmaların sonucunda verilir modluk sen orayla ilgilen modluk seni bulur zaten.. yok ben modluk aldıkdan sonra calısmak ıstıyorum dersen bos ver calısma.. | ||
| | #5 | ||
| |
of sıkdınız baska konu mu yok | ||
| | #6 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
bilal abi vbulletin eklentileri bölümü kac sayfa olursa modlugum geri verilir | ||
| | #7 | ||
| |
Gerekli cevap verilmiştir. kilit | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Bilal Abi banı acarmısın Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bilal abi banı acmanı rica ediyorum ben sebepsiz yere banlandım sebep su pkk lıların askerlere yaptıgı slayt lar yüzünden banlandım ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |