ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan buraya!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar vbulletin bölümünde tek basıma calısıyorum.Onun İçin yanıma yardımcı alcam eger tabi bilal abi de oranın modu olursa yardımcıyla beraber ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
bnce bu kdr abartma tek başına yetmio mu | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
krds yetioda yanıma adam lazım daha fazla konu acar daha fazla bilgi edindiririz.ama heralde forumda kimse anlamıomu anestetic abiden baskha | ||
| | #4 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
dorudur .. tmm bilal abi gelsn onla konş | ||
| | #5 | ||
| |
vbullettin kullanmak icin admin falan olmak gerekiyor sitede ki tüm download islerinle bilal ilgilendigii icin baska arkadasların ilgisinin olmaması gayet tabi normaldir ama bilmiyorum bilalle belkide çift mod gelir ama pk sanmyrm ... | ||
| | #6 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
ben daha mod olmadım bilal abi bi iki gün içerisinde vercem dedi bu 2.gün inş. verir.verdigi zaman ben tek de calısırım | ||
| | #7 | ||
| |
Modluk verilmiştir. Kilit. | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan buraya!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar vbulletin bölümünde tek basıma calısıyorum.Onun İçin yanıma yardımcı alcam eger tabi bilal abi de oranın modu olursa yardımcıyla beraber ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |