ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Oyunlar, Forumun sistemi ile ilgili öneriler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arcade oyunlar bölümünde bazı oyunlarda skor yazılmıyor, ve de 101 oyun bana az geliyor. Bence klasik oyunlar dışında(tetris, mario, ...) ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
tatari Link kalabalıgı nedenıyle konularım ve cevapladıklarım secenegını kaldırmıstık.Kendı acmıs oldugunuz konulara zaten avatarınızın altında Konuları : yazıyor yanındaki sayıya basarak kendı acmıs oldugunuz konulara ulasabılırsınız.aynı sekılde bır baska uyenın konularına bakmak ıstıyorsanız o uyenın avatarının altındakı konular: X x e tıklamalısınız... cevapladıklarım linkinide bır yere yerlestırebılırız. Oyunlarda temızlık yapmayı dusunuyordum skoru olmayan oyunlar sılınecek ayrıyetten de oyun eklenebılır ama 101 oyun bence fazla bıle (: yok yok deil diyorsanız biz eklerız sorun deıl.. alt katagorilere gelince aslında fazla bır alt katagorımız yok ama yınede gozden gecırilebilinir.. Onerilerin ıcın de tesekkur ederiz. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 1533
İsim: Lütfen Profilden İsminizi yazınız Yaş: 17 |
Teşekkürler. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Konularım ve Cevapladıklarım sekmesine daha kolay ulasım için kullanıcı gırısı yaptıktan sonra forumların ustunde cıkan hosgeldiniz panelinin sag kısmına eklenmiştir linkler.. Konularım Cevapladıklarım bir kac alt forumda birlestirilmiştir. Konu AnesTetiC tarafından (13-12-2007 Saat 05:21 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Oyunlar, Forumun sistemi ile ilgili öneriler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arcade oyunlar bölümünde bazı oyunlarda skor yazılmıyor, ve de 101 oyun bana az geliyor. Bence klasik oyunlar dışında(tetris, mario, ...) ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |