ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Siyasi Tartışma Bölümü Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Adminim ben böyle bir konu açtım ama niye açtım diye bir sorun bakalım. Forumumuzun bir genel tarştışma bölümü var, o2 ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
bilal için hız kavramı yetmiyor heralde acılmıstır tsk ederiz... Konu Frethax tarafından (19-01-2008 Saat 05:18 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
asilturk aslına bakarsan bende dusunmustum bunu ama nekadar dogru olur bılmıyorum bu konuda bır anket acılabılır cogunluga uyulur.. frethax acılmıstır dedın ama ben goremedım nereye actın ? (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Açsanızda, açmasanızda, açamasanızda saygım sonsuz. Bu arada frethax açtılmıştır dedin de gerçekten nereye açtın üstad? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
benden ondan cevap beklıyorum belkı bır yerlere sıkıstırmıstır bidaha acmayalaım biz (: diğer uyelerımızde yorum yazıp bızlere yardımcı olursa iyi olur .. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
bence acılmamalı cünkü her ne kadar büük kişiler olsa bile olmayanlarda var onları da etkiler.. bnce gereksiz siyasetini git sokakta arkınla muabbet ederek yap | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
şakamısınızzz o kadar topic actım bosuna mı actımm hea olayı simdi anladım ama benim anlatmak istedigim sey di genel tartısma bölümünde düzeyli siyasette yaparız olay biter diyedüsünmüstüm ama | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
aslında genel tartışma bölümünde siyaset yapılabilir... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
bence gzl bi payLasım... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Siyasi Tartışma Bölümü Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Adminim ben böyle bir konu açtım ama niye açtım diye bir sorun bakalım. Forumumuzun bir genel tarştışma bölümü var, o2 ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |