ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Tbal Hocalar Bolumune Giris Kısıtlansın mı? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: asilturk Nickli Üyeden Alıntı böyle bir şeyin olması demek forumdaki tbal lilerin -çoğunluğun- araya kaynamış diğer arkadaşlardan farklı özelliklere ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
| |
bencede böyle bır uygulama baslatılması gerekr | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
aman ei başlatın leyn küstüm işte ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
olsun yaaaa ..... ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
ya bence abartacak bişey yok eğer korunması gerekn şeyler varsa bunu öbür bölümler içinde yaparlarzati yetkili büyüğümdür ben söz dinlerim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||||
| |
Alıntı:
Arkadaşım Bu Bolum Halka Acık Olsa Nolcak ki (: İstersen sanada veririz bu hakkı (ne işine yarıcaksa) Alıntı:
o bakımdan sey ettım ..____________________________________ Buyuk Bır Cogunluk Boyle bırseyı ıstedıgıne gore bıze de uygulamak duser.. Hatta Sadece Hocalar Bolumune Değil Tum Tbal Katagorısıne de uygulayabılırız.. *En Kısa Zamanda Hayata Gecircem Bu Uygulamayı | ||||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
eferim iyi düşünmüşün | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Tbal Hocalar Bolumune Giris Kısıtlansın mı? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: asilturk Nickli Üyeden Alıntı böyle bir şeyin olması demek forumdaki tbal lilerin -çoğunluğun- araya kaynamış diğer arkadaşlardan farklı özelliklere ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |