ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan istek Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bence forumda MHP bölümü açılsın yada Bir kaç parti açılsın daha neşeli olur...ben mhp bölümünün modlugunu yabarım baska partileride bilmem......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
sacmaladın be siyasetin yasak olduğu yerde mhp bölümümü acılır | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
forumda siyaset yasak deilmi ? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
hocam bence bu kadar da ileri gitmeyelim lütfen zaten siyasi tartışmalara bi yere kadar izin verecekler benim bildiğim genel tartışma alanında. böyle forumlara gerek yok bence... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
forumojen de siyaset yasaktır... ayrıcca böyle bölümlerin açılması bu ailenin gruplaşmasına yol açabilir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
böyle bir şey olmaz olamaz arkadaşlar yapmayın biz insanların bir şekilde kutuplasmasına karsıyız biz burda böyle bir topic acarsak insanları kutuplastırırız her şey yerinde zamanında güzel siyasetinde bir yeri zamanı ve adabı vardır... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
bana cevap yazmak duşmez ama formalite icabı yazayım yine suanda ve ilerki zamanlarda kesinlikle bu tur topicler acılmayacak ufak tefek siyasilere zaten göz yumuyoruz..(tartısma alanında ) anlayısınız için tesekkurler.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan istek Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bence forumda MHP bölümü açılsın yada Bir kaç parti açılsın daha neşeli olur...ben mhp bölümünün modlugunu yabarım baska partileride bilmem......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |