ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Nickimi Değişmek İstiyorum Nick: _melyche_ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili arkadaşım bilal ; biliyorsun ki nickim _melyche_ bi zamanlar büyük bi cehalet örneği olarak böyle bi nicki kullanmaya başladım ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
dilediğin gibi değiştirildi hayırlı olsun (: | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm admincüm harikasın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
gule gule kullan | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
sağol sağol | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
melıkee ablaaa ne eddın sen yaa ![]() ben _melyche_ nıckını cok sevıodum yaaaaaa ![]() bence cok özeldi ![]() ama yınede hyrlı olsun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
yav özel mözl değildi be bütün melikeler bi kere melyche nickini bi yerde kullanır öyk hem türküm doğruyum çalışkanım felsefem bu ben türkçe kelimeler kullanmak istedim melike yazmak varken melyche yazarsan özenti olursun ve bunu farketmem baya bi zamanımı aldı şu son 6 aydırda kendime nick arıyodum çok şükür buldum anam babam sağolsun he bi de babannem ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
hayırlı olsun ablama | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
sağol bajım tşk ederim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Nickimi Değişmek İstiyorum Nick: _melyche_ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevgili arkadaşım bilal ; biliyorsun ki nickim _melyche_ bi zamanlar büyük bi cehalet örneği olarak böyle bi nicki kullanmaya başladım ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |