ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Sağa ve Sola Resim Eklemek Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Selam Arkadaslar.. mesajlara eklediğiniz resimlerin altına yazı yazmak zorundaydınız artık eklediğiniz resimlerin yanına da acıklama yapabıleceksınız. İşlem Çok basit .. ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 | Sağa ve Sola Resim Eklemek
Selam Arkadaslar.. mesajlara eklediğiniz resimlerin altına yazı yazmak zorundaydınız artık eklediğiniz resimlerin yanına da acıklama yapabıleceksınız. İşlem Çok basit .. gelişmiş Mesaj yazma editörune 2 adet gif eklendi ve Giflerden de anlasılacagı gibi 1. resimdeki resmin yanına yazı ekler 2. Resimdeki yazının sonuna resim ekler.. İlk Once resim eklemek ve yanına mesaj yazmak istiyorsanız (1.Resimdeki Gibi) Editordeki resme tıklayacaksınız ve otomatik olarak asagıdaki [solresim] veya [sagresim] kodları mesaja eklenecek sizlerde arasına resmin linkini yapıstırcaksınız (:PHP- Kodu: tıklayacaksınız ve yukarıdakının aynısı ![]() PHP- Kodu: Buda kendi konum : Bu konu altında dilediğiniz gibi deneme yapabilirsiniz.. serbets (: *boylelikle sayfalar biraz daha duzgun sekıl almıs oldu ve hoş oldu (: *Uygulama genellikle biyografilerde kullanılır sanırım (: bazen de güncel haberlerde kullanılabilir |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| AnesTetiC Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | Leo (30-06-2008) |
| | #2 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: Sağa ve Sola Resim Eklemek
![]() ben bu admini harbi seviyorum ya |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| ORj.iN@L ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cevap: Sağa ve Sola Resim Eklemek
Sana Birkez Daha katılıyorum ... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | Cevap: Sağa ve Sola Resim Eklemek
eheheh kimin arkadaşı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: Sağa ve Sola Resim Eklemek
Teşekkürler. Bu eklentiyi kendi sistemimizde nasıl yapabiliriz? vBulletin bölümüne baktım paylaşmamışsınız, paylaşırsanız seviniri. Şimdiden teşekkürler. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 | Cvp: Sağa ve Sola Resim Eklemek
evet paylaşmadık öyle her yaptıgımızı istenmedikce paylaşma imkanım yok daha dogrusu fırsatım ... ama sizler istedikce sitemizde begendigınız seyleri bende seve seve (: anlatırım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Sağa ve Sola Resim Eklemek Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Selam Arkadaslar.. mesajlara eklediğiniz resimlerin altına yazı yazmak zorundaydınız artık eklediğiniz resimlerin yanına da acıklama yapabıleceksınız. İşlem Çok basit .. ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |