ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Nick değişmek istiyorum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bill abi eski nickim daha iiiidi die düsünüorum ve eski nickimin tekrar olmasını istiorum istedigim nick:axi cocuk...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: Nick degişimi dikkat canım tamam yapalım ama o nickin türkçe değil türkçe olmadığı için güzel değil demiştik biz sana AXİ de ki x ks yerine kullanılmış bir nevi dil yozlaştırılmış biz böyle bir şeyin ülkeyi kötüye getirecegine ve atalarımızın kemiklerinin sızlamasına yol acacagını düşünüyoruz ama sen istiyorsan tabi ki değiştiririz son kez soruyoruz değiştirelim mi? | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Nick degişimi dikkat Furkan güzel açıklama yapmıssın ama arkadasımız dusunmus demekki boyle bir istekte bulundu bizde yapmakla yukumluyuz (: nickin değişti | ||
| | #4 | ||
| |
Cevap: Nick degişimi dikkat sence ben o kadarını düşünmemişmiyimdir!.. Afferin Bilal'e... | ||
| | #5 | ||
| |
Cevap: Nick degişimi dikkat tartısmaya gerek yok arkadasım bundan sonra nick değişim istekleri için lütfen yeni bildiriye göz atalım Nick Değişimi Hakkında Önemli | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Nick değişmek istiyorum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bill abi eski nickim daha iiiidi die düsünüorum ve eski nickimin tekrar olmasını istiorum istedigim nick:axi cocuk...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |