ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Forumojen Facebook grup Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaslar Facebook'a Forumojen.com'un grubunu actım oradada üyeseniz oradada görüşebilecegimizi düsünüorum... Forumojenimiz facebook'dada yer aldı. Umarım adminlerimiz ve üyelerimiz memnun olmuştur= ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: Forumojen Facebook grup bunu bir adminin kurması ya da oradaki yetkilere bir adminin sahip olması gerekiyor ben gruba üye olurum ama yetkileri bana vermen gerekir... | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Forumojen Facebook grup Gereksizz bencee.. ![]() Amelee gaynıyoo orasıı Hem ben hiç girmedim bile..:S sizce gerek varmı =S | ||
| | #4 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
Cevap: Forumojen Facebook grup neden adminn olması lazım bnce bende bu forumda yetkili olarak orada yönetimi sürdürecegime inanıyorum ... | ||
| | #5 | ||
| |
Cevap: Forumojen Facebook grup ya bence de gerek yok.... çünkü zaten bizim forumojenimiz var | ||
| | #6 | ||
|
Cevap: Forumojen Facebook grup bnm amacım ordada ünümüzün şanımızın duyulmasını istiorum.. | ||
| | #7 | |||
| |
Cevap: Forumojen Facebook grup Alıntı:
admin olması lazım cünkü siteye dair her şeye vakıf degilsin ayrıca forumojenin adını kullanarak bir şey yapamazsın info bölümüne mail adresinide yazamazsın ben facebook ta gruba sanımız yürüsün diye olsun demedim facebook a giren site üyeleri yararlansın diye dedim forumojenin facebook ta sitemize görüp kayıt olacak üyeye ihtiyacı yok Tekrar söylüyor orada yetkileri vermek zorundasın vermedigin taktirde de olacaklara katlanmak!.. | |||
| | #8 | ||
|
Cevap: Forumojen Facebook grup wermessem banlıcakmısınız beni | ||
| | #9 | ||
| |
Cevap: Forumojen Facebook grup canım benimle laf kavgasına girmeye mi calısıyorsun anlamadım lütfen diyorum baska bir şey demiyorum!.. | ||
| | #10 | ||
|
Cevap: Forumojen Facebook grup abicim bnde rica ediorum ama sana | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Forumojen Facebook grup Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaslar Facebook'a Forumojen.com'un grubunu actım oradada üyeseniz oradada görüşebilecegimizi düsünüorum... Forumojenimiz facebook'dada yer aldı. Umarım adminlerimiz ve üyelerimiz memnun olmuştur= ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |