ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Üç taneden faZLa konu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>MrB ArKaDaSlaR BiSey DikkaTımı CekTi Aynı yerE cok Konu açmak yasAk DeğiLmiyDi? BiRdE OkSiJeN CaFe de OraYa UyMaYan KonUlaR Var ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu şimdi arkadaşım aynı yere aynı kişinin o kadar konu açması yasak oda konu bütünlüğünü sağlamak yani o kadar konuyu kim okuyacak diye | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu 11 eylül resimlerini ben koydum.. Forumda nereye msj yazacağınıza karar veremediyseniz burası tam size göre.Diğer başlıklara uymayan mesajlarınızı buraya yazabilirsiniz.Forum İçi, Muhabbetlerin de Olduğu Bölge.Off Topic Yani (: bu açıklamaya uygun bulduğum için oraya koydum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu BeNDe BuNU DiLe GtrMeK İsTiYorum İşTe GeReKeNin YaPıLmaSı İçİn EMR AmA SoNucTa ReSimLer Yerİde var Yanİ OraYa Daha UygUndu BenCe Ben GörüŞümü Dile GtrDim Konu PüSküLLü tarafından (14-04-2008 Saat 08:31 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu tamam görüşünü dile getirebilirsin bişe demedim yalnız ikisi arasında çelişkide kaldım birde fotolar buzamana kadar hiç yayınlanmamış bi bakıma saklanmış.. ilgi çekicidir ve arkadaşlar üstünde konuşmak isterler diye oraya açtım resimler bölümüne açılan konular daha çok göze hitap eder ama burda daha farklı bi konu var anlatabildimmi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu evet halil cok iyi anlattın ben bilem anladım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu TaMaM ZaTeN AmaCım TaRtIsma YaRaTmaK DeĞiL di aMa SaDeCe SeNin KonUn DeĞilKi AsIl DemeK İsTediĞim UsT UsTe KonU AcmaKdı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu yok bnm konumda geçtiği için açıklim dedim ne tartışma olcak biz burda forumojen ailesiyiz ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Cevap: 3d€n FaZLa KoNu üst üste konu açmayıda ben açıkladm eğer göze batacak kadar konu yazmıssa (7-8)civarı adminimiz konuları siliyo zaten nerden biliyosun diceksen ilk zamanlarımda bende öle yapıyordum sen takıl biraz zamanla anlarsın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: Üç taneden faZLa konu AnLaDım ArKadaSlAr TaMaM ZateN YeTKiLİLer GeReĞinİ YapMıs Konu PüSküLLü tarafından (15-04-2008 Saat 05:49 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Üç taneden faZLa konu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>MrB ArKaDaSlaR BiSey DikkaTımı CekTi Aynı yerE cok Konu açmak yasAk DeğiLmiyDi? BiRdE OkSiJeN CaFe de OraYa UyMaYan KonUlaR Var ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |