ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan KullanILMaYaN BöLüMLer Konusunu Görüntülemektesiniz.=>MrB SeVgiLi YeTKiLİler ForUMOjenDe BulUnan BaZI BolUMlerİ KaLdıRıRsaNız NasIL OlUr MeSeLa SpOR KısMı ZaTeN PeK İşLemiYo KaNımCa OraYı SosYal GrUPLara ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: KullanILMaYaN BöLüMLer O gruplar işe çok yaramıyor gibi gibi gözüküyor ama önemli haftalar günler ve maçlar olduğunda işliyor oralar insanlar gruplar actıklarında haberleri düzenli koyamazlar ve haberde resim olayıda sorun olur bence spor bölümü gerekli bir bölüm... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: KullanILMaYaN BöLüMLer ben pek kullanılmayan bölüm göremiyorum.. bence herkes herşeyden memnun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: KullanILMaYaN BöLüMLer herkeSin ilgi alanı farklı.. oraya girenlerde var Sonucta bnce durSunlaR.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: KullanILMaYaN BöLüMLer Şuan için forumdan katagori kaldırmayı dusunmuyoruz.Ancak ben sosyal grupların güzel bir şekilde işleyeceğini umuyordum onceden fan club dıye katagorımız vardı orda ki gibi Heralde grup oluşturmadan çekiniyorsunuz (: herhangi bir sakıncası yoktur. Sosyal gruplarda kendi grubunuzu oluşturabilirsiniz. grup hakkında paylaşımlarda bulunabilirsiniz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan KullanILMaYaN BöLüMLer Konusunu Görüntülemektesiniz.=>MrB SeVgiLi YeTKiLİler ForUMOjenDe BulUnan BaZI BolUMlerİ KaLdıRıRsaNız NasIL OlUr MeSeLa SpOR KısMı ZaTeN PeK İşLemiYo KaNımCa OraYı SosYal GrUPLara ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |