ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan bu nasıl tema :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Millet konulara gözatarken bi anda temanın bu hale geldiğini farkettim bu sadece bendemi oldu yoksa forumun teması bu olup sonra ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| Kıdemli Üye ![]() | bu nasıl tema :D
![]() Millet konulara gözatarken bi anda temanın bu hale geldiğini farkettim bu sadece bendemi oldu yoksa forumun teması bu olup sonra eski halinemi döndü Ama böyle daha güzel sanki |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| ...K.k.. =P ![]() Ruh Halim: | Cevap: bu nasıl tema :D
Evet değişti tema sonra eski haline geldi.. yaa güzeldi ama ne bilim forumda yabancı gibiydim . |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: bu nasıl tema :D
yukarıda bir işaret vardı site bir kominist olmamıştı onu da oldu olmadığımız bir şey kalmamış oldu |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: | Cevap: bu nasıl tema :D
güzel olmuşmuş yaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: | Cevap: bu nasıl tema :D
aslında güzelimiş |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: bu nasıl tema :D
ama o temanın tam çıkmamsı muhtemel çünkü bazı özellikleri benm internet explorer desteklemiyor mesela şu anki tema bende tam çıkmıyor sadece pencere renkleri aynı bunun nedenini tam olarak bende bilmiyorum.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| Aktif Üye ![]() | Cevap: bu nasıl tema :D
Güzel |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: | Cevap: bu nasıl tema :D
temayı tamamen hayata sokacaktım ama bazı seylerın eksık oldugunu fark ettım eskı temaya dondum (: samette hemen screenlemiş temayı (: furkancıım o işaret kominist işareti mi oluyor valla bilmiyordum gucu ifade ettiğini dusunerek yerlestırmıstım.. temanın sorunsuz hale geldıgını dusundugum an o temaya gecebiliriz gayet hoş |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: bu nasıl tema :D
oğlum inşaat mühendislerinin forumları gibi ne o öyle ya bence bu cok güzel |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: | Cevap: bu nasıl tema :D
çarkları görünce mi boyle dusundun tamam sımdılık aynı temada devam edecez.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan bu nasıl tema :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Millet konulara gözatarken bi anda temanın bu hale geldiğini farkettim bu sadece bendemi oldu yoksa forumun teması bu olup sonra ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |