ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ForumOjen Artık Lisanslı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Mrß Arkadaslar : Bilindiği Gibi ForumOjen Forumumuz Lisans İşlemleri Yuzunden Bir Süredir Kapalıydı.Artık ForumOjen.Com owned (Ömür boyu) Lisans Sahibi... Lisansı ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
Mrß Arkadaslar : Bilindiği Gibi ForumOjen Forumumuz Lisans İşlemleri Yuzunden Bir Süredir Kapalıydı.Artık ForumOjen.Com owned (Ömür boyu) Lisans Sahibi... Lisansı Almamızda Yardımcı Olan: . Emiroğlu İnş. Şirketine . Ahmet Sarı ve Mithat Paşa Lisesindeki Arkadaşlarımıza . Kayseriden Yardımda Bulunan KhirsaH Abimize . ve Yardımın Büyük Çoğunluğunu Olusturan TbaL Öğrencilerine Tesekkur Ederiz. (Bu Arada Demeden Geçemicem Bazı dangalaklar topladıgım parayı yediğim dedikodusunu cıkarmıs eğer makbuz görmek isteyen arkadaşlar varsa buyursun gelsınler yanıma hersey şeffaf bizde!) |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() |
Sagol Anestetic bu iyi oldu zaten lisansı almasaydın eksik bir forum olurdu hayırlı olsun. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
evet haklısın enınde sonunda alınacaktı zaten buda aradan cıkmıs oldu (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| - Yardımcı Admin - ![]() |
BiLaL abi Yeniay nie yok Ayrıca bende yokum![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Çıldırtır ![]() |
gizli özne olmak güzeldir ![]() sizin muhabbetleriniz saolsun ...bu güzel ortamın değerini bilin gençler... isimler önemli diil.. sağlıcakla kalın.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Y.O.K. ![]() |
harbiden i oldu forumun acılması herkese hayırlı olsun |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
tek tek isimleri yazmaya kalksaydım ooo (: newmoon haklı gizli özne falan ![]() destek cıkan herkese tsk tekrar |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| GırGıroJeN ![]() |
Sitenin acılmaısnda benim payım gözardı edilemez en sevdiğim 250 binimi verdim cok gururlu ve mutluyum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| FenA ÜyE ![]() |
bılal da benım yuzume da bakma olum 50 bın verdım la sana ![]() memo kesme la n ara 250 bın oldu 100 bın dı en son |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| GırGıroJeN ![]() |
kac bin verdin denince demeye utanıyordum daha fazla devam edemedım ee tabı comert adamım attım elı cebe cıkardım ses cıkaran bozuklukları |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ForumOjen Artık Lisanslı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Mrß Arkadaslar : Bilindiği Gibi ForumOjen Forumumuz Lisans İşlemleri Yuzunden Bir Süredir Kapalıydı.Artık ForumOjen.Com owned (Ömür boyu) Lisans Sahibi... Lisansı ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |