ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Foruma Girişte Sıkıntı! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Foruma girerken bazen "Sunucumuz çok yoğun,tekrar deneyin" gibisinden yazılar çıkıyo.Foruma girdiğim zaman online üye sayısının 20 civarında olduğunu görüyorum.Yani bu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! Bu sorun herkesde var sanırım ama bende yok ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! evet yaa bana da oLuyooo........böyLe canım sıkıLmış forumda takıLiim diyorum......bi bakıyorum giriş yok......çok sinir bozuyo.... ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! evet çok sinir bozucu arkadaş mod olarak giremiyo ya ben üye olarak giremiyorum ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! arada sırada bana da oluo böle aksilikler.... yeter artııkk... yöneticimiz uyuyor muuuuu???.... ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! tam cevap göndereceğim sunucu yoğun diyo ya nerde bu devlet | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! ben de çöpün (aığın)orda bi bomba patlataym.. iyice karışsın ortalık | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! ne bu isyan ya mesajda da bildirildiği gibi forumumuza aşırı yuklenmeden dolayı cok kısa bır sure belkı ulasım olmayabılir sizler bu arada uye gırısı yaparsanız buyuk ıhtımal basarırsınız.Bu sıkıntıyı min. seviyeye indirmeye çalışcam ama gelen misafirlere de gelmeyin kardeşim diyemeyiz dimi? seviyorum sizi (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! sev bizi amaaa misafirlere de ev sahiplerinden farklı bi muamele göstert artıkın diyoruz bizde sunucuyuuu meşgul etmeyin dee | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | |||
| |
Cevap: Foruma Girişte Sıkıntı! Alıntı:
o kadar merak ediyolarsa üye olsunlar da bizi bu sıkıntıdan kurtarsalar | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Foruma Girişte Sıkıntı! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Foruma girerken bazen "Sunucumuz çok yoğun,tekrar deneyin" gibisinden yazılar çıkıyo.Foruma girdiğim zaman online üye sayısının 20 civarında olduğunu görüyorum.Yani bu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |