ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ForumOjen Yetkilileri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ForumOjen'de Bulunan Yetkili Arkadaşlarımız ve Yetkileri.. -------------------------------------------- Administrator AnesTetiC Frethax -------------------------------------------- Süper Moderatörler newmoon zahsenk The JusT GuLsah invader7474 asude ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri Vuuu Fatih isyanlardadır şimdi artık yanında başka süpermodlarda var. ![]() Ayrıca Modların hepsi kendi bölümünde ki q , w , $ zımbırtılarından sorumludurlar. Bölümünüzde konu açarken ve konuya mesaj yazarken sesli ve sessiz harfleri atlamayın ve gereksiz çok fazla uzatmayın uzatanları gördüğünüzde güzel bir dille uyarırsanız güzel olur. Konu başlıklarına da dikkat edin büyük harfler başlayın konu başlığına smiley koymamaya özen gösterin. Alıntı yaptığınız yerleri belirtmeye çalışın. Bunları yapmayanları da uyarın. Gereksiz konuları da silmekten çekinmeyin. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri ForumOjen Olarak Çok fazla üyeye çok fazla konuya ve çok fazla mesaja ihtiyacımız yok. Forumumuzun tamamına yakını genç üyelerden oluşuyor.En azından aktif olan üyelerimizin hepsi genç.Bunun için bizim için faydalı konular yorum gucumuzu geliştirecek konulara agırlık verirsek cok guzel olur en azından bir farkımız olur. Dikkat ettiğim kadarıyla bu konuya üyelerimizden en fazla zahsenk(zeynep) özen gösteriyor.. Foruma acılan konulara tesekkur etmenın yanı sıra ufakta olsa kendı gorusumuzu yazalım kendı yorumumuzu bildirelim.. tartışma bölümüne açılan konularda özellikle fikirlerimizi belirtmekten kacınmayalım... bunun dısında forumumuzda zaten eglence bolumude var arasıra ugrayıp can sıkıntımızı gıderebılırız... Ama öncelikle biz genciz ve bunu değerlendirmeliyiz.. sizleri seviyorum... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri ek : Asude nin yetkısı bir ust duzeye cıkarılmıstır.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri bu super mod olayı neye göre ? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri Yönetimin kendi tekeline göre yönetime yakın olan siteye düzenli girmeye çalışan üyelere göre. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri Sevgili arkadasımız melike ninde rutbesi bir ust duzeye cıkarılmıstır kendısıne hayırlı olsun dileklerimi iletirim seda arkadasımıza da teklif ettim ancak nete fazla gıremeyecegını soyleyınce teklifimi geri aldım (: ama burda tesekkur etmek istiyorum kendısıne tekrardan aramıza sonradan katılıp gercekten guzel ilişkiler kurmayı basardı optum gozlerinden seda (:basarılar dılerim sana .. Semih sorunun cevabını furkan vermıs aslında bol kaseden yetki vermemin vardır bi sebebi..... bu yetkileri verirkende kısının gecmısını yanı forumdaki gecmısını (: goz onunde bulunduruyoruz aktiflik vs... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri aaaaaaaa bilal eheheheh ben daha yeni öğrendim loo sağ ol admin. Seda keşke gitmeyeydi de sen ona demeyeydin mod ol diye keşkemene samsunu birilerine emanet edeydim... neyse.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: ForumOjen Yetkilileri Yetkilerde küçük bir değişiklik olmuştur. **Feyza (gAm-zEdE) nın Geyik & Mizah moderatörlüğü tüm komik bölümümüze yayılmıştır. (Geyik & Mizah - Komik Resimler - Fıkralar - Komik Videolar & Animasyonlar ) **Büşra ( !-8['']5R4-! ) nın Resimler Bölümündeki moderatörlüğü tüm foruma yayılmıştı (Süper mod) ** Orkun ( OrKuN ) un Garip Olaylar bölümündeki moderatörlüğü kendisinin isteği üzerine silinmiştir. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| forumojen, yetkilileri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan ForumOjen Yetkilileri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ForumOjen'de Bulunan Yetkili Arkadaşlarımız ve Yetkileri.. -------------------------------------------- Administrator AnesTetiC Frethax -------------------------------------------- Süper Moderatörler newmoon zahsenk The JusT GuLsah invader7474 asude ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |