Koyduğumuz avatarların hareketlilliği bozuluyor,bunu değiştirme imkanı var mı acaba?
Sanırım bu istek bölümü gibi oldu![]()
hareketli avatar dediğin gifin bicim ölcülerini alabilirmiyim
ya da sen hareketli avatarı buraya koy bir bakayım
suan istek gibi oldu çözüm bulamazsam soruna dönuşebilir (:
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
ahanda çözüldü işte sen mi bold yazıyla yazarsınsanırım son 3 sorundan bir bunu halledebildim
diğerlerine de bakıyorum salladım sanma (:
bundan sonra yukleyeceğin harekli avatarların boyutu sağ tıklayıp özelliklerden baktığında en fazla 175 x 240 olursa sorun yaşamazsın bu ölçülerden büyükler için sorun yaşayabilirsin
bu ölcü forumun düzeni içindir (:
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
dene istersen yukarıda da belirttiğim ölcülere uygun herhangi bir hareketli resim yukleyebilirsin
Büyüklenmek ;
sevindim (:
Büyüklenmek ;
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)