+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 2 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 13 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 10

Konu: Yeni Tema

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

Yeni Tema

Merhaba arkidişler...
    Ben iyiyim derken sizinde halinizi sorarak direk konuya dalmak istiyorum saat 23 nokta 00 ve acayip uykum var (:

Hiç bir zaman koyu renk tema taraftarı olmadım ama bazı arkadaşların isteği üzerine açık temadan pastel renklerden oluşan bir önceki temamıza geçiş yapmıştık.Koyu renk olmasına rağmen benimde hoşuma gidiyordu ancak koyu renk tema üzerindeki görüşümü değiştirecek kadar değil.Bir önceki temamızı yayına sokar sokmaz olumlu ve olumsuz eleştiriler almıştık.Kimi arkadaşlarımda koyu bulduğu için beğenmemişlerdi..Bu temada da elbette eleştiriler olabilir ama her zaman açık renk temayı tutmuşumdur.. (bazı arkadaşlardan da temanın değişmesi konusunda öneri almıştım)

Ayrıca bu temamız açık renk olmanın yanında size bize (: 9 farklı renk seçim olanağı tanıyor

konuyu tema da gördüğünüz eksiklikleri ve görüşlerinizi bildirmeniz için açtım (:
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19
    Aldığı Teşekkür: 20

Cevap: Yeni Tema

bence çok iyi olmus sevgili adminim gözümüz gönlümüz açıldı
    emeğine sağlık efeem

"Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,
    bir peşin hükümü söküp atmak,
    atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert EINSTEIN

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Şahsen ben bizzat kendim zaten bu temaya dönülmesi taraftarıydım (:
    Neden?
    Çünkü Bilal'in de dediği gibi koyu renk-güzel bir renk bile olsa- iç karartıcı oluyor kimi zaman... Ve istemesek de kullanabileceğimiz renk sayısını otomatikman düşürüyor belirli sayılara...
    Haliyle beğendim
    Zaten böyle sayfanın bir kısmını kullanmayı da sevmiyordum
    Adam gibi ekran dolunca güzel oluyor bu konuda da bir yerimi yırtmıştım
    Sağ ol eline sağlık adminciğim

Gözlerinden öperim
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Blog Başlıkları
    38

beğenmenize sevindim melike sırf senin için daraltmadım geniş geniş gör diye
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

O zaman ayrıca teşekkür ederim Biloo

Gözüm gönlüm açıldı
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Kıdemli Üye yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 59

uzun zamandır foruma giremiyordum bi gördüm ki süper bir yenilik yapılmış...bu tema çok güzel olmuş emeğine sağlık adminim

Teşekkür Et
    293
    Blog Başlıkları
    38

beğenmene sevindim afiyet olsun (:
    Büyüklenmek ;

Kıdemli Üye yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 59

sağoll adminim benim

Aktif Üye MeLaNKoLiK will become famous soon enough MeLaNKoLiK will become famous soon enough MeLaNKoLiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    18
    Aldığı Teşekkür: 40

Bende Çok Beğendim Gözümüz gönlümüz açıldı vallaa... Ellerine sağlık...

"Başardın sevgili...
    Hiçbir şey olmamış gibi gittin..
    Dönersen,şiirlerin bayramı...
    Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin.”

Teşekkür Et
    293
    Blog Başlıkları
    38

(: koyu temadayken de ben genellikle açık tema kullanıyordum ama sizin bu şansınız yoktu.Zaten daha önceden belirtmiştim sürekli olarak açık temaya döneceğiz diye bundan sonra tema değişsse bile koyu renk tema olmayacak açık zemin açık olacak göz yormayacak şekilde belki kıyı köşe renkleri değişebilir
    Büyüklenmek ;

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 2 1 2 SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread