ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Bilal Abi'ye Teşekkür Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu siteyi yaptığın için sana çok teşekkür ediyorum emeğinin karşılığını alabiliyo musun bari?? Tanışmak,kaynaşmak ve paylaşmak için ForumOjen diyorum!......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
sanırım şimdilik sadece manevi olarak alıyorr: ![]() ![]() ilerde inşallah reklam ve diğer gelirler olursa ancakk rahatlar ..bence tabii kendisi daha iyi bilir de..çokk şeyini verdi bu site için ..inşallah hayatının geri kalan kısmında da böyle azimli olur... sağol Bill | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
sürekli online oluyo.. öss'ye hazırlanan biri olarak zamanını bize ayırdığın için teşekküler bilal abi.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
sağolun arkidişler bundan sonra online suremde bıraz azalış olabılır ama sızlerı bırakamam (: semih in sorusuna gelince suan da forumdan hıc bır maddi kazancım yok ama sizlerle olmak bana yeter eglenmek guzel vakıt gecırmek sızlerınde vaktını guzel gecırmesını saglamak yeter bana eğer olursa ki ilerleyen zamanlar maddi olarak gelir olursa emin olun bunlarıda sizlerle paylaşcam. yarışmalarla yapılan etkinliklerle bunlar yine sizlere dönecek. ForumOjen ortamının diğer ortamlardan farklı oldugunu dusunuyorum hersey sevgı saygı kardeşlık arkadaşlık cercevesı altında... böylede devam edecek yeri gelmişken yine söylim bu ortamı bozmaya kalkan herkim olursa olsun aramızda yer bulamaz! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
TEBRIKLER BASARILAR ne dıyelım kı baska. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
evt tebrikler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
sevgili arkadaşım bilal gerçekten büyük bi tebriği ve teşekkürü hak ediyorsun umarım hak ettiklerini bulursun hem sanal hemde gerçek alemde ![]() eheh buarada bu forumun yapımın ve yayının da emeği geçen diğer arkadaşlarada tşk ediyoz ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
biz sadece olusturucuyuz arkadaslar hamur kabartma tozu un seker olmassa kek olmaz ![]() ben tesekkur ederım size (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
emeğinin karsılıgınıı alacakkk ocak ayında babamdan reklam parasıı alacamm ve ilk gelir bilal e gidecek | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
oncelikle reklamı kabul edıp etmeyecegımı sormalıydın... ![]() emegın karsılıgı herzaman para dıe bırsey yok sizin yorumlarınız benım ve konu acanlar ıcın br karsılıktır.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan Bilal Abi'ye Teşekkür Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu siteyi yaptığın için sana çok teşekkür ediyorum emeğinin karşılığını alabiliyo musun bari?? Tanışmak,kaynaşmak ve paylaşmak için ForumOjen diyorum!......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |