ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan üyeliğimin silinmesini istiyorum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>üyeliğimin silinmesini istiyorum......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
sebebini merak ettik hayırdır inşallah seni üzen birşey mi oldu..biraz açıklarsan sevinirim | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
| |
hayırdır yasin canını sıkan birseymı oldu? yoksa kendi kararınmı eğer forumda canını sıkan bırsey olduysa bılmek ısterım ama yok kendı kararınsa saygı duyar ıptal ederız. | ||
| | #4 | ||
| |
yasın ardeş hayırdır yapma böle çok iyi düşün sonradan pişmam olma bizi sensız bırakma | ||
| | #5 | ||
| |
ne oldu yasın kardes yaa boyle sevgı dolu forumu daha nerde bulacaksın yaaa olmuyoo ama senı aramısda gormek bıse mutluluk ve huzur verir | ||
| | #6 | ||
| |
ya bi mesajda birşeyi öğrenmiştim bu beni üzmüştü o anda, ![]() ama anlık bişeydi o zmn anlık bi kararla yazdım üyeliğim silinsin diye ama yapcak bişe yok, şu an için vazgeçtim silinmesinden, sizden ayrılmak zor, tekrar sizlerleyim ![]() Konu YaSiN tarafından (19-05-2007 Saat 10:57 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
| | #7 | ||
| |
| ||
| | #8 | ||
| |
bizimle kaldığına sevindim.... | ||
| | #9 | ||
| |
heh şöyle ya (: seni ve dıger uyelerı rahatsız edebılecek olan mesajları bızlere bıldırırsenız sevınırız malum her mesajı okumamıza ımkan yok .. | ||
| | #10 | ||
| |
çok sevindim yasınm aramızda kalmana | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve ForumOjen Hakkında Forumunda Bulunan üyeliğimin silinmesini istiyorum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>üyeliğimin silinmesini istiyorum......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |