Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan kısa bi soru da benden.....:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bi bukalemunu ayna dolu bi odaya koyarsak bukalemun ne renk olur..............??????????????...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 1593
İsim: vampir diyelım:D Yaş: 17 Nerden: samsun daa:D Ruh Halim: |
bu soruyu kendi merak ın için mı sordun Yoksa mılletı meraklandırmak ıcınmı cok tuhaf bidurum ben saydam olur dıcem hehe | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
eheh ayna ne renk ona göre cvp vermek istiyom ya da bana bi bukalemun bulun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
sen ayna dolu bı odaya gırsen rengın degısırmı :? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
ee tabi bukalemun olmadığım için değişmez ne diyon bilal ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 1385
İsim: Y.CaNkat Yaş: 15 Nerden: TbaL__][__9/C |
bukalemunlar korku anında renk değiştirir. eğer kendinden korkuyorsa bişiler olr işte | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
siyah olar. çünkü ayna dolu oda büyük ihtimalle ışık almaz. oşık almayan yerin rengi siyahtır. karanlık olan yerde bilal abi bile korkar bu nedenle bukalemun siyah renge bürünecektir. ![]() nasılam ama ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
ooooo harikasın amaaaaa madem ışık girmiyo da siyah oluo da biz nasıl görüyoz bu hayvanı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 1533
İsim: Lütfen Profilden İsminizi yazınız Yaş: 17 |
Bizim o hayvanı gördüğümüzle ilgili bilgi yok. Ama ben büyük ihtimalle karanlıkta da olsa görürdüm. Acayip tırsarım bu hayvanlardan. Bir de Komodo Ejderi var, o daha fenâ. Iyyy, ıyyy. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
şimdi ben görmüyorum zaten bu hayvanı. hayatımda bilem görmedim ama görmememiz bunun hakkında bilgi sahibi olmamamız için bir neden değildir bence. ben bir varsayım yaptım. ![]() ne yasdım hea | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan kısa bi soru da benden.....:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bi bukalemunu ayna dolu bi odaya koyarsak bukalemun ne renk olur..............??????????????...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |