Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Bunu Görebilen Zekiymiş Ya Siz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>oleyy yalnzz diilm saoln mesut ve ekrem...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
yaa çk sçma..bn de 6 buldmm...bunda görülmick ne wrki..kelime kelime incelemedn de direk göze çarpıo 6 tane oldugu... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
valla bnde 6 tane buldum şansa buldum herlde bu kada kolay üstn zekalı olduumuz anlaşılıosa ne güzl | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
bn 3 buLdm qerizekaLı mıym yaneeeee.... ![]() qörüLdüüü üzre 6 tane buLamnyLrda war 6 buLanLr nası buLamıonz deip de bni kçk qörmesnLr huh..! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
cok guzel bı zeka karıstırıcı oraya bıde vatandası dınleme adabı nın resmı koyulmus ATATÜRKÇÜLÜK sana kalmamıs sen kımsenın ısıne burnunu sokma vatandas dınlenıyo geregınce turkıyeyı kurtaramıyosa tayyıp gecte basa gecebılıyosan senı bı gorelım nası kurtarcan | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
ben de 6 tane buldum zeki miyim o tartışılır ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Walla ben İlk seferde Buldm 6 taneyi Üstün zekalıyım Hea :d | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
bn 4 bldm :S ....... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
konuyla ne alaksı var..forumun düzenin bozmak için takılıosan burda hiç uraşma ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | |||
| |
Alıntı:
ark.ım konuyLa ne aLaksı war ayrıca imzası cokda qzL... bu arada 6 tane buLdm ama bn üstün zekaLıysam:S biLen biLir | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Bunu Görebilen Zekiymiş Ya Siz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>oleyy yalnzz diilm saoln mesut ve ekrem...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |