Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Bunu Görebilen Zekiymiş Ya Siz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Metİndekİ BÜtÜn " F " Harflerİnİ Sayiniz. FINISHED FILES ARE THE RE SULT OF YEARS OF SCIENTI FIC STUDY COMBINED ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
ben 4 buldumm... ![]() ![]() ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
yhaa bi insan bunu nasıL göremes ben anLamıorm... çok tuhaf... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
ben ilk baktıımda 3 sonra 4 tane görmüştüm şimdi bile 6sını görrüken zorlanıoom | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
komedi yhaw....harf daa nası görüLmez.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Evet yıllar önce yaptığımda bende 6 dan 3-4 bulmuştum. Burda dikkat ederseniz Türkiye'nin en dertli ilçesinin, yani OF'un ayrıcalığını görüyoruz. Sadece burda değil OF çok fazla yerde de istisna, bir başka deyişle ayrıcalıklı yeri vardır.Mesela OF2 yani Oksijen di florür bileşiği bir istisnadır. Oksijen CO2 yani karbon di oksitte olduğu gibi hiç bir zaman artı(+) yüklü olmaz. Ama OF2 de Oksijen atomu(+) yüklüdür. Aynı zamanda OF ilçesi Medine ile aynı meridyen üzerindedir. Yani Medine'de ezan okunduğunda Of'ta da okunur. Tabi Oflu Hocamızda var yüz karamız.(ama gülüdürüuo kereta yaa) Of'lu kardeşinizden sevgiler. Konu ebeladl tarafından (20-08-2007 Saat 09:59 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
yaa ben 6 buldmm:S:S amaa hiçdee öle üstün zekalı diee nitelendirileblck biri diilmdr yanee herkesde ne kdr varsa bendede o kdr var heralde çok dikkatlii baktıım içn olduu=) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
anam başımıza taş yaacak ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
6 buldum ama üstün zekalı olduguma ınanmıorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
aynen bende 6 buldum ama üstün zekalı olduuma inanmıom | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Bunu Görebilen Zekiymiş Ya Siz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Metİndekİ BÜtÜn " F " Harflerİnİ Sayiniz. FINISHED FILES ARE THE RE SULT OF YEARS OF SCIENTI FIC STUDY COMBINED ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |