Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan harika bi ing seviye testi..kaçırmayın derim.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eet... ama bu başLıın bööLe kaLmasının nedeni kmsenin oLmayışı diiL bence ing.ye iLgi duyan kimsenin oLmayışı.... nyyse......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
| |
bence her ikisi de foruma giren az girenlerin de ing kötü dielim | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
o da bi mantık tbi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nyyse bşwer yhaw...giren girer istien yapar.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
eet yaf sen nie uzatıon ben son mesajı atmıştım kapatalım bu konuyu cvp yazma | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
ya ben bunu geçen sene yapmıştım, sürekli reklam mailleri geliyodu, eve de reklam broşürü yolluyolardı ev telefonunu da aramışlardı bikeresinde skorumu hatırlamıyorum ama o kadar şey geldiğine göre iyi bi skor yapmışımdır heralde ![]() bence ev adresi, email adresi, tel. no gibi bilgilerinizi vermeyin... ![]() ek$i sözlükten bazı yorumlar ![]() [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] $eklinde bir siteleri olan ismiyle olsun, sabah ak$am yaptıkları spamle olsun nefret uyandırmayı ba$armı$ yegane dil uzmanı kurulu$. yanlışlıkla bir kere ücretsiz broşürlerini istediğinizde, yıllarca peşinizi bırakmayan kurum. ingilizce'me bok atmak isteyen bir arkadaşımın zoruyla, [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] adresine girip, ingilizce seviye testini çözdüğüm için; elektronik posta adresime günde beş bin tane elektronik posta gönderen ve bu yüzden artık ismini duymaya dahi tahammül edemediğim yayınevi/kuruluş. # ingilizce testini yaptıktan sonra sonucunuzun advanced seviyesinde olduğuna aldırış etmeksizin, bıkmadan, yılmadan, usanmadan, utanmadan bitmek bilmeyen bir enerji ve inança mail atarak ingilizce set ve kurs kakalamaya çalışan ingilizce hocasından olma kuruluş. (adı naci olduğuna göre zamanında hoca olsa gerek) beginner seviyesindesinizdir o zaman anlarım her dakika kursa gelin, setimizi alın baskısını; ama advanced seviyesindeysen daha nereye ***üreceksin ingilizceni... "enlarge your english" sloganı ile bütünleşen eğitim kuruluşu. insan bu kadar spam maili nasıl gönderebilir akıl sır ermiyor. ![]() ![]() ![]() [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] kopkop Konu YaSiN tarafından (07-08-2007 Saat 03:00 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: kopkop :D | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | |||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Alıntı:
![]() tbii para ihtiyaçLarının o büük etkisi de unutuLmamaLı...![]() ![]() ![]() | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan harika bi ing seviye testi..kaçırmayın derim.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eet... ama bu başLıın bööLe kaLmasının nedeni kmsenin oLmayışı diiL bence ing.ye iLgi duyan kimsenin oLmayışı.... nyyse......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |