Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan harika bi ing seviye testi..kaçırmayın derim.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>işte gerçekten harika hazırLanmış bi ingiLizce seviye testi...iLk başLarda koLay görünüo ama sonLara doğru hafif bi zorLuo...yne de ben çok ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
paylaşımın için saol 67 doğrum war ii sayılır heralde başlar kolaydı sonlarda çuvalladım ![]() 2 seviyede çıktım ![]() 25 soruda 25 gidiyodum 43 soruda 38 oldu 60 soruda 48 .. 70 de 53.. 100 de 67 | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
tebrik ediorum semih... ![]() "ELEMENTARY" çıkmışsın yhane...o da güseL...![]() ![]() ![]() ben de eLLiye kaadr fuLL gidiodum daa ordan snra birazcık bozdum çnkü hiiç adını duymadıım konuLar çıkmaya başLadı... ![]() yne de zorLaya zorLaya byaa çabayLa ve mantıkLa yaptım veeeeeeee "ADVANCED" seviyesinde çıktım...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : : | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
ben hep unutmuşum 4.sınıftan kalan kurs bilgileriyle yaptım ![]() garip garip şeyler soruyodu yaf salladıklarımın çoğu tutmadı ![]() bu arada advanced çıktıyssn cok ii kac doğrun wardı? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
e daa ii naapabiLirim zaten.. ![]() ![]() ![]() ![]() bi yerde bi doksanbir nokta biLmem kaçLı bşiiLer yazıodu ama seviyenin puanıydı sanırm....dooru yanLş ws bakmadım yhane.... ![]() ama ev adresine beLgeyi istedim.. ![]() ![]() ![]() bakaLım geLicek mi...![]() ![]() ![]() ![]() ee başka kmse çözmedi mi testi....? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
kimse takmıo millet güvenemio heralde ingine | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
oLsun semih...ben güseL buLduğum şeyLeri payLaşiiim de istien yapsın istien yapmasın... ![]() gersi beni bağLamaz..![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
doğru dion zati forumda kimse kalmadı biz açarız biz okuruz konuLarı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
bşwer semih sen konu aç ben okiim ben konu açiim sen oku...bi de arada oyunLara daLaLım... ![]() biz hariç bi kaç kşi daha war bööLe ii oLan başka da kmse karışmıo zaten hiç bşie...![]() ama oLsun biz de yeteriz foruma...![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
okul zamanı coşar forum o zaman da yaz gelsin waaar yaaa dioz ama iştee napalım kader | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan harika bi ing seviye testi..kaçırmayın derim.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>işte gerçekten harika hazırLanmış bi ingiLizce seviye testi...iLk başLarda koLay görünüo ama sonLara doğru hafif bi zorLuo...yne de ben çok ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |