Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Dünyanın En Zor Sorusu! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>insan işte eet eet kesin insan psikoloji dersinde bi ablama sormuşlare bnu...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Bu Kadar Sacmalii Beynnde Kac Yaratik Bulundura Bilirki Doru Yaaa Ama Ssimdi Hatirladim Sanrm Bu Soruyu Bende Biliodum | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
şimdi öncelikle bunu anlayabilmek için önce pragmatist bir manifestonun edimsel imgelerine edimsel deil subjektif yaklaşıp,kuramın eniforme edilmesinden sonra söz konusu olan içsel çatışıklıkları doğrudan koşullanma şartıyla anlayıp dolaylı yoldan incelemek daha doğru olacağı gibi aynı şekilde angaje edilen kapasite ilk başta bahsedilen pragmatist bir manifestodan fazla olması söz konusu olamaz...:P | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
bu ne yha biLen warmıymıs bari ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | |||
| |
Cevap: Dünyanın En Zor Sorusu! Alıntı:
arkadaşlar burada kelimelerin anlamını bilmeniz gerekmiyor. bakın şimdi bu bir zıt iki tarafın durumunu anlatıyor. ben cümleyi şu şekilde revize edersem ne anlarsınız? agresif bi kişiliğin geçerli sebeplerine özenmenin sonuçları bu kişiliği karakterli gösteren, görüşlerin hepsinin kabul edilebilir olması durumu ortaya konulsa da, aslında, bu normal yaşama çatışıklık sayılabilecek düşünceyi yok etmenin nasıl olacağı gündeme geldiğinde herkesce, anlaşılabilir bir normallik ile (yani ne agresif ne saf)anlatılabilecek bir görüş sunulduğunda en verimli olunabilecek anlaşılabilir ortamlarda anlaşılır bir dille ve ezici olmayan fakat karşı görüş olduğunu vurgulayan bir tarzda anlatabilme kapasitesine sahip olan nedir? şimdi yazdıklarımı açıklayayım bir kişi düşünün agresif sinirli, hırslı bazı doğruları var, fakat öle doğruları varki kendince beyaza siyah siyaha beyaz gibi. yani normal yaşama okadar ters doğrular. ama birde gerçek hayat var bir çok şeyin kanıtlandığı normal bir yaşam işte bu kanıtsalları tartışmanın açık olduğu bir platformda ortaya koyduğumuz zaman bu agresif kişiliğin tüm varsayımlarını yalanlayamasak, görüşlerini tamamen yanlışlayamasakda, elimizdeki bilimsel sayılabilecek kanıtları ona anlaşılır biçimde ve bu durumu en azından kabulettiremese bile anlamısını, doğruları ona lanse edebilecek olan nedir? bu durum açıklanabilir bir şey değil aslında tam olarak varsayım diyemeyiz. ama bu benim varsayımım olsun. siz bana bu durumun aksini izah edebilir misiniz. mantıklı bir açıklama ile izah edebilir iseniz.biz bu durumu yaşamış oluruz. bunu ben açıklayabildi isem bu insandır. Konu efsane_87 tarafından (04-05-2008 Saat 01:51 AM ) değiştirilmiştir.. | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cevap: Dünyanın En Zor Sorusu! Sorudanda Cevaptanta Bir şey Anlamadim :d | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Üye No: 373
İsim: Eren Can Özfırat Yaş: 18 Nerden: Alayından |
Cevap: Dünyanın En Zor Sorusu! Cevap "cevap" mı? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
Cevap: Dünyanın En Zor Sorusu! hiç bişey anlamadım walla :S | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| enzorsoru |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Dünyanın En Zor Sorusu! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>insan işte eet eet kesin insan psikoloji dersinde bi ablama sormuşlare bnu...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |