Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan dört kutu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Uzerlerinde1g 3g 4g ve 7g yazan dört küçük kutu var.Ancak sadece birinin ağırlığı,üzerlerinde yazandan farklı,diğerleri doğru.İki kefeli terazi yardımı ile ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() |
Uzerlerinde1g 3g 4g ve 7g yazan dört küçük kutu var.Ancak sadece birinin ağırlığı,üzerlerinde yazandan farklı,diğerleri doğru.İki kefeli terazi yardımı ile başka yardımcı alet ve 7ağırlık kullanmadan farklı olanı bulunuz. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: dört kutu
artık terazıler hassas terazi oldu ![]() ne urascam gramı gramına verıo zaten D: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: dört kutu
evet ama somuçta hiçbir şey kullanılmayacak |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: dört kutu
1 + 3 ü bi kefeye koyarım diğer kefeye dördü koyarım tutarsa onlar doğrudr.. o zmn 7 farklı demektir.. diğerlerini de terazinin durumuna göre heralde ayarlıcaz bişiler 7 yi kullanmak yasak dimi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
yanlış cevap |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: dört kutu
usta biri kesin yanlış ise herhangi birisi olabilir ... ihtimalleri tek tek yazıp değerlendirirsin... (1-3) diğer kefe (4) koyarım dengede ise 3 tanesini kullandığımdan 3 ü de doğrudur 7 de yanlış yazıyor derim. (3-4) diğeri (7) durumu dengede ise 1 de yanlış yazıyor derim. 1 yada 7 den birinin yanlış yazılı olduğunu kolaylıkla bulabildim. zaten 1 doğru ise 7 i de doğru kabul etmem gerekir.... 7 doğru ise 1 de doğru kabul etmem lazım... 3 yada 4 ten birisinin yanlış olduğunu bulmak için... (1-3) diğeri (4) durumunda (4) tarafına terazi ağır basıp ve (3-4) diğeri (7) durumunda yine (3-4) tarafına ağır basıyorsa 4 nolu kutu da yanlış yazıyor derim. (1-3) diğeri (4) durumunda (1-3) tarafı ağır basıp ve (3-4) diğeri (7) durumunda (3-4) tarafı ağır basacağından 3 nolu kutuda yanlış yazıyor derim ben böle düşündüm .... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
juanmi senin ki doğru tebrikler |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| kutular |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan dört kutu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Uzerlerinde1g 3g 4g ve 7g yazan dört küçük kutu var.Ancak sadece birinin ağırlığı,üzerlerinde yazandan farklı,diğerleri doğru.İki kefeli terazi yardımı ile ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |