Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan ZeKa SoRuSu(BiLeNe BiLaL'den 100 KaRiZMa PuAnı :D) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Anne baba ve iki çocuktan oluşan bir aile bir tünelin başına gelmişler ve karşıya geçmeleri gerekiyor. 1. Tüm aile fertleri ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
gecerler kardeş olmadı az da koşsunalr da oda olmas depar atsınlar | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
yaa 13 dk olsa olmuyo mu... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
olmuyo | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
... ya bu normal hesaplarla 13 oluo ama bi hinlik war bunda bell ![]() şöle bişi ürettim ![]() baba kızını kucağına alıyo we yanına erkek çocuğunu alıp 4dk'da geçiyor. çocukları bıraqıp 1dk'da geri dönüyo anneyi alıp 2 dakikada geçiyor... 4+1+2=7dk'da geçirdim ben 12 fazla | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
anneyle erkk cocuk geçse ilk4 dk sora baba gelse alsa ışıı geri dönse 2dk sora döndüü zaman kızı alsa ve gitse 5 dk eder sana 11 dk bendende bu üstün başarıya +1 işte 12![]() yalnz bişe sorcam kadınla mesela erkk cocuk giderken topluozmu ikisnn dkkalarını:S | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
ARKADASLAR ÇÖZDÜM OLAYI TMM !== KARİZMAYI BEKLİORUM 3 gündür kafa patlattım buldum ![]() Baba ile anne geçer 2dk baba döner 1 dk sonra tünelin basından kız ile erkek geçer karsıya 5dk sonra tünnelin sonundaki anne alır ısıgı döner 2 dk sonra babayla karsıya gecerler 2dk ETTİ SANA 12!!! dk karimz puanımı beklerim... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | |||
| |
Alıntı:
| |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
3 gündür kafa patlatınca yapıo insan | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
kimden ogrendinn ? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan ZeKa SoRuSu(BiLeNe BiLaL'den 100 KaRiZMa PuAnı :D) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Anne baba ve iki çocuktan oluşan bir aile bir tünelin başına gelmişler ve karşıya geçmeleri gerekiyor. 1. Tüm aile fertleri ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |