Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Çok kolay ama.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ali bir gün Mehmet'i aramış ve demiş ki: -Tamam görev belli.Kartal'a gidiyoruz Mehmet: -Nereye?Anlamadım? Ali: -Kartal'a Mehmet: -Kodlar mısın? Ali: ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | |||
| |
Alıntı:
bu bölüm yanlış trabzonun nesi diye niye soruyoki öncekiler ile anlaşılıyo | |||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
evet doğru trabzonu duyduysa t si olduğunu anlar zaten | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: Çok kolay ama.. walla ben anlayamadım çunku benım bı ark var bunun tersini yapıyo mesala trabzonun z si der içindeki harfleri alıyo bende ondan alışkanlık anlayamadım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: Çok kolay ama.. trabzonlu kısım yanlış | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: Çok kolay ama.. ![]() trabzonu duydu nesi oLduğunu mu anLayamadı...![]() neyse zaten cevap çoktan veriLmiş.. ![]() payLaşım için teşekkürLer..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: Çok kolay ama.. ali mehmet'i arıyor ve kartalda buluşuyoruz diyor fakat yarın mı bu günmü söylemiyor konuşmanın en sonundada mehmet anladım yarın kartalda buluşuyoruz diyor burda birşey var saçmaladım galiba | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: Çok kolay ama.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cvp: Çok kolay ama.. aman canım nerde hata varsa var hangimiz konuşurken hata yapmıyoruz ki bu hataya da göz yumalım ![]() şaka bi yana trabzonlu ksımda bi kopuklur var gibi geldi banada | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Çok kolay ama.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ali bir gün Mehmet'i aramış ve demiş ki: -Tamam görev belli.Kartal'a gidiyoruz Mehmet: -Nereye?Anlamadım? Ali: -Kartal'a Mehmet: -Kodlar mısın? Ali: ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |