Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Einstein İnsanların % 98 ' i Bu Soruyu Çözemez demiş Bide siz bakın? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>EINSTEIN 'IN BULMACASI BU SORUDA HİÇBİR ŞEKİLDE ŞAŞIRTMACA YOKTUR, TAMAMEN MANTIĞA DAYALIDIR.MANTIKLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜME ULAŞILABİLİR. 1.) 5 TANE EV ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
yaaa sımdı sabah sabah bunla ugrasamam .... bi ara kalem defter alırım elıme bakarım yanıtı nı size iletirmm ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
hmmm doru demıs adam ... onun beynının % 20 calısıyoms bizm % 2 zor calısıo | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
valla uraşsam yaparım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
sarı evde olana ait | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
almana ait olabilir mi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
ben anladım bu adamların tek ortak yönü var o da bu balığın hepsine ait olması... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
bunun dogru cvbını kimse soleyemez yapanlar olabilir ama dogru olup olmadıgını nerden bilcen | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
bence danimarkalıya ait.. ![]() hani çaydan ilişki kurdum rize de de çay var balık da bol belki doğru orantılı olabilir![]() fazla mı saçmaladım ne??![]() ![]() aslında almana da ait olabilir.. ![]() Konu huriş tarafından (18-07-2007 Saat 08:28 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Yarışmaları Katagorisinde ve ForumOjen Zeka Olimpiyatları Forumunda Bulunan Einstein İnsanların % 98 ' i Bu Soruyu Çözemez demiş Bide siz bakın? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>EINSTEIN 'IN BULMACASI BU SORUDA HİÇBİR ŞEKİLDE ŞAŞIRTMACA YOKTUR, TAMAMEN MANTIĞA DAYALIDIR.MANTIKLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜME ULAŞILABİLİR. 1.) 5 TANE EV ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |