AnesTetiC (02-07-2009)
öncelikle paylaştıgın için teşekkür ederiz..
konusu geçtiğinde her zaman söylerim her hayvanı severim kedi hariç!
zeytin in 4.resmine koptum adeta macun reklamı yapıyormuş gibi
zilli zeytinden daha tatlı sevimli geldi bana
caferine Allah rahmet eylesin sende tam ölürken mi çektin :S
prensin duruşu çok asil
güdük şu alçak uzun tiplerden mibir ara karşıma çıkmıştı tramvay gibi birşeydi
![]()
Pamuğun da sevimli ama tipim değil
hayvanları sevmen güzel
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
ben zararsız tüm hayvanları severim,yeterki vahşi ve sürüngen cinslerden olmasın.
aslında bana göre ikiside çok tatlı.zeytin 56 zilli 42 yaşında.
o yüzden zeytin artık resimlerde asabi çıkıyor .)
caferi sevmekten resmini çekmeye fırsat bulamamıştım,sonra hatıra kalsın dedim...
prens ismini doğru seçmişim demek .)
evet kısa bacak uzun model .)
pamukta ayrı bir şeker..
biliyorum,teşekkür ederim
Büyüklenmek ;
İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.
bunu bilmiyordum teşekkür ederim bizimkiler de 7 ile bölünse :d
Büyüklenmek ;
Çok güzeller...
Aslında ben köpekleri pek sevmem
Ebatları böyle dizimin hemen altında ya da hizasında olacak ki kendimi güvende hissedeyim![]()
Ama gerçekten çok şirinler her ikisi de...
Kuşa Allah rahmet eylesin..
Garip aslında böyle tipleri pek sevmem öyle hayvana bağlanıp kızım oğlum bilmem neyim diye sevenleri ama ister istemez insan bir süre sonra hayvanla yaşamaya başlıyor...
Şahsen 70 küsür balık katlettim ne yazık ki hepsinde tek tek üzüldüğümü biliyorum da en acısı hurşit oldu...
Tekrar ediyorum çok şirinler![]()
Olaydı hurşitimin resimleri ben de koyardım![]()
Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.
"Tüm anahtarlar birdenbire
Uçup ortadan kaybolmalı
Ve her anahtar deliğine
Bir maymuncuk uydurulmalı!"
Hep böyle düşünür kesinkes
Herkes - maymuncuk olan herkes...
Nietzsche
bende merak etmiştim benim civcivlerle arkadaş olacaktı ama göremedik bu arada melike hurşit neydi? hamster mı (:
Büyüklenmek ;
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)