Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Arı SokmaSı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ARI SOKMASI Bilim ve Teknik Aralik 2000 dergisinde "Ari Zehir inde Bilmedikleriniz "konusunu okuyunca ari sokmalarında uyguladığım bir yöntemi sizinle ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
bunu biliodum ama allerjisinin olup olmadığını bilmek ÇOK önemli....arı sokmasına karşı ÇOK CİDDİ,İNANILMAZ KISA Bİ SÜREDE ÖLÜME NEDEN OLABİLEN alerjiler var çnkü....bunun kendisinde olduğunu bilmeden bu yöntemi uygulayan bi vatandaş alerjiye karşı önlemi almadığı için ölüme kadar gidebilir neticede.... paylaşm için saol buarada..... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Ne DemeK aSuDeCiyim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cok sağol ben bilmiodum valla demekki sigara sonunda bi b.k a yaradı.(bunu sölediğğime inanamıom ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | |||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Alıntı:
adamı öldürdün 2 dk da bi akrabamın ensesni sokmuş 20 yaşndayken fln....işte sarıcalı arıymış şimdi ensesnde hala yara var kaç kere temzlendi ama hala her baharda orda bal oluşuyo... | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
çok saolun yaaaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | |||
|
Alıntı:
![]() ama yapımız bunu gerektirebiLio...![]() ben sadece dikkat ddm...![]() | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Arı SokmaSı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ARI SOKMASI Bilim ve Teknik Aralik 2000 dergisinde "Ari Zehir inde Bilmedikleriniz "konusunu okuyunca ari sokmalarında uyguladığım bir yöntemi sizinle ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |